Serie 1 Træningskamp, sejer 5-3

Hobro IK serie 1 spillede træningskamp mod Gundersted fra serie 2, 5-3

Sidste weekend sparkede serie 1 truppen opstarten i gang med en intern træningskamp.
Søndag var det så blevet tid til at møde Gundersted fra serie 2.
Der var svære forhold at spille under, samtlige 90 minutter hærgede en snestorm på langs af banen, og sneen lagde sig som et tykt lag tøsne. Det påvirkede klart kampens forløb, og der var et hav af pasningsfejl fra begge hold.

Vi startede i medvinden, og vi satte os tungt på bolden og spillet i store perioder af 1. halvleg. Vi kom frem til en del gode scoringsmuligheder, men vi må erkende, at der var plads til forbedring i de afgørende momenter. Mathias Betzer og Faris Bidejic kom hver især frem til store chancer efter godt opspil, men chancerne blev brændt.
Gundersted kæmper bravt og kommer meget bedre med i kampen i løbet af 1. halvleg. De kæmper sig til en stor chance efter et hjørnespark, vi får afværget i sidste sekund. Gundersted bringer sig i front efter ca. 30 minutter. I situationen spiller vi ikke konsekvent nok, og vi har faktisk 2-3 muligheder til at få clearet væk, men Niels Greth opsnapper bolden og lopper den flot og Vernes Karat i HIK målet.

Der går dog kun et minut, og så får vi udlignet, 1-1. Dette efter gennembrud i vores venstreside, hvor en afleveringer på tværs i feltet resulterer i et Gundersted selvmål.
Et par minutter efter får Simon Barslund en bold i dybden, han finder iskoldt Mathias Damborg på tværs, men offside. Gundersted har herefter et farligt indlæg fra deres venstreside, hvor Stefan Kahr får reddet foran mål.
Vi bringer os i front 2-1 efter 40 minutter. Mathias Betzer sparker et frispark, Gundersted keeperen giver en returbold, som nyerhvervelsen Mathias Melgaard er hurtigt over og sparker i det lange målhjørne.
Desværre sløser vi herefter, og Gundersted får udlignet til 2-2 umiddelbart inden pausefløjtet. Igen spiller vi ikke kynisk og afklaret nok.

I pausen skifter vi hele 6 spillere ind. 

Vi har således modvind i 2. halvleg. Kampen er rimeligt lige, men Hobro holdet har dog klart mest bolden, men vi forvaltet ikke overtaget optimalt, og vi laver for mange fejl på den svære bane.
Vi bringer os foran 3-2 i 55. minut, hvor Mikkel Bundgård serverer en god bold til Okan Atas, der kaster sig frem og får headet bolden i mål. Okan Atas er ligeledes kommet til klubben fra Kristrup Boldklub her i vinterpausen. 

Lennert Dalsgård havde en god mulighed efter oplæg fra Jasmin Kamic, men bolden ville ikke ind. Det sidste kvarter kommer der gang i en målrig afslutning.

Vi scorer til 4-2 ved Jasmin Kamic efter en returbold i Gundersted feltet.
Gundersted reducerer til 3-4 efter et flot angriber mål.
Vi får tilkendt straffe i 90. min., og det omsætter Mathias Melgaard til en stensikker scoring. Slutresultatet bliver således 5-3 til HIK holdet.

Status på kampen må være, at der var mange positive offensive elementer i kampen, men vi brænder for mange chancer. Vores defensiv organisation, og det gælder hele holdet, står generelt ikke stærk nok kampen igennem, og vi skal blive væsentligt bedre i vores koordinerede holdpresspil. Men 17 spillere i aktion.

Der var plusser til de 3 nye spillere, Honore Kalala, Mathias Melgaard og Mathias Damborg, og rart at se, at de har planer om at præstere på et flot niveau, så der bliver stor kamp om pladserne til 2. april. hvor vi starter turneringen på hjemmebane mod Højslev St..

Serie 1 truppen træner således tirsdag og torsdag i kommende uge, hvorefter serie 4 holdet næste lørdag møder Ole Skødts serie 3 tropper fra KVIK/Aalestrup.

Næste opgave for serie 1 bliver om 14 dage på hjemmebane mod MorsØ FC fra JS2.

Peter Thomsen 

Tilbage til oversigten