Serie 1 - Yderst stabil indsats gav Hobro IK tredje sejr på stribe

Yderst stabil indsats gav Hobro IK tredje sejr på stribe


Allerede fredag aften spillede Hobro IK’s serie 1 mandskab turneringskamp, og det foregik på hjemmebane mod Roslev, der endnu ikke havde fået point på tavlen efter to nederlag til Viborg FF og KVIK/Aalestrup IF.

Vi havde få ændringer i truppen, da Jasmin Camic og Simon Barslund stod foran deres sæsondebut selvom begge startede på bænken. Sinthusan Manoharan og Lennert Dalsgaard gled ud af truppen. 

Der var fart over HIK toget fra starten af kampen, og vi varierede flot vores opspil både kort og langt, højt og fladt. Vi kom hurtigt foran 1-0, da Niclas Elfving modtager bolden på venstrekanten, hvorefter han dribler helt til baglinjen og en blanding mellem en aflevering og en afslutning resulterede i et mål, hvor Roslev keeperen ikke så alt for godt ud.
Det blev også til 2-0, da Mathies Skjellerup spiller Mathias Damborg, der sikkert scorer til 2-0.

Desværre begår vi straffespark umiddelbart inden pausen. Stefan Kahr skal sparke bolden væk, men der når at komme en Roslev spiller ind foran ham, og korrekt dømt straffe. Dette eksekverer en af Roslev bedste spillere, Mathias Primdahl, med en Christiano Ronaldo afslutning helt oppe i målhjørnet. Vores keeper Søren Kragh gik til den rigtige side, men sparket sad klistret under overliggeren.
Det var lidt en spand koldt vand i hovedet, for vi havde præsteret en flot første halvleg, og var “kun” foran 2-1.

Heldigvis får vi en vigtig 3-1 scoring kort inde i 2. halvleg. Stefan Kahr opsnapper en anden bold efter et Mathias Dreyer frispark, og Kahr scorer fladt, hvorefter vi ser en meget speciel måldans med rødder fra den afrikanske dansekultur.
Anden halvleg kontrollerer vi i længere perioder, men Roslev havde et spark på stolpen fra en spids vinkel efter manglende koncentration og kommunikation mellem Honore Kalala og Oliver Keldberg.
Kampen ender således 3-1 i vores favør.

Overordnet set er den nok den kamp, hvor vi haft størst kontrol indtil videre. Vi skaber en del muligheder, specielt i 1. halvleg, og vi leverede som hold super flot og professionel indsats, hvis man kan sige dette i disse amatør rækker. Mathies Skjellerup og Faris Bijedic delte Man of the match titlen efter kampen.

Næste uges opgør bliver således et topopgør og lokalopgør mod KVIK/Aalestrup i Hvam fredag aften.


Tilbage til oversigten