Serie 4 - Hobro IK - Doense

2. Pinsedag var der topopgør i serie 4. Doense tog i mod Hobro. Der var rigtig godt vejr og en god bane. Så der var lagt op til en god kamp.

I starten af kampen stod Hobro spillerne godt på banen og der var en god indstilling og god fight. Vi kom til nogle gode muligheder, ved Doense-spillernes fejl. Efter ca. et kvarter spil, spiller Sinthu, Kristian Bach flot i dybden. Bach prikker den udenom Doenses keeper. 0-1 til Hobro. Et rigtigt godt mål. Resten af 1. Halvleg stod Hobro-mandskabet godt på banen i det defensive. Når vi havde bolden var der god variation og tålmodighed. Vi skiftede spillet fra side til side indtil chancen blev stor. Vi var fortjent foran 0-1 i pausen.

I 2. Halvleg startede Doense bedst. De fik scoret til 1-1 efter en fejl i Hobro-opspillet efter ca. 10 min. Resten af 2. Halvleg blev meget mere lige. Der blev ikke spillet så meget fodbold, men mere på lange bolde. Vi spillede ikke så tålmodigt som i 1.halvleg. Vi søgte tit at spille ud i siden, uden at få så meget ud af det. Hvor vi i 1. Halvleg fik vendt spillet mere og gjorde chancen større.

Kampen endte 1-1. Alt i alt et fair resultat. Det var ikke den bedste topkamp. Men der blev vist god fight og tænding, som vi kan bruge videre i de næste vigtige kampe i serie 4 i mod oprykning til serie 3.

Tilbage til oversigten