Serie 4 - Sejr over Borup - tæt på oprykning til Serie 3

Borup-Hobro serie 4
 

Fredag den 8-6-2018 tog Borup i mod Hobro. Borup havde deres taktik klar. De havde parkeret bussen fra start til slut. Deres mål virkede til at tabe så lidt som muligt. Hobro styrede kampen fra start til slut. Men Borup havde deres muligheder, hvor vi var lidt sløset i defensiven. Borup fik et par friløbere og 2 ok store muligheder i 1. Halvleg. Godt målmandsspil af vores unge målmand Mathias Skjørbæk Kristensen, gjorde at vi ikke fik indkasseret mål. Efter 9 minutter kom vi foran efter et godt angreb i højre side. Sinthusan Manoharan spillede flot Michael Wetter helt fri og målfarlige Wetter scorede sikkert til 0-1. Resten af halvlegen kom vi frem til mange chancer, men skarpheden manglede i 1.halvleg.

 

I 2. Halvleg spillede Hobro hurtigere og der var mere koncentration på. Der var aldrig tvivl om resultatet. Efter 53 minutter kom vi foran 0-2 på mål af Semir Cankusic efter en flot assist af Jasmin Kamic. Efter 60 minutter kom vi foran 0-3 på et rigtig flot mål af Jasmin Batanovic. Han sakser den ind a la Bale-style, assist Mikael Wetter. Det blev også til 0-4 på mål af Jasmin Kamic efter assist af Jasmin Batanovic i det 63’ minut. Resten af kampen var det stadig oneway-traffic mod Borups mål. Men vi var uskarpe i dag. Med lidt mere skarphed, kunne det nemt være blevet en 2-ciffret-sejr til os. Men generelt en god kamp, hvor vi kom frem til mange chancer trods en defensiv modstander.

 

Nu har vi fortjent spillet os til 2 matchbolde ift oprykning til serie 3. Den første er på lørdag den 16-6 kl.13.30 i Klejtrup. Vi håber der kommer så mange som muligt, for at støtte os til den vigtige kamp.

 

Borup-Hobro 0-4 (0-1)

9’ 0-1 Michael Wetter, assist Sinthusan Manoharan.

53’ 0-2 Semir Cankusic, assist Jasmin Kamic.

60’ 0-3 Jasmin Batanovic, assist Michael Wetter.

63’ 0-4 Kasmin Kamic, assist Jasmin Batanovic.


 

Tilbage til oversigten