Silkeborg IF venter i næstsidste grundspilskamp

I morgen spilles næstsidste runde i grundspillet i Alka Superligaen, når Silkeborg IF gæster DS Arena. Til opgøret må Thomas Thomasberg se bort fra Edgar Babayan, der sidder ude med karantæne.
 
Hobro IK fik årets første sejr, da det i sidste weekend blev til en 3-0-sejr i Lyngby, og nu skal Thomasbergs tropper følge op på den gode præstation, når Silkeborg IF gæster DS Arena i morgen eftermiddag i næstsidste spillerunde i Alka Superligaens grundspil.
 
Silkeborgenserne fik en fin start på forårssæsonen, da det blev til sejre over AaB og SønderjyskE samt et uafgjort resultat mod Lyngby BK i de første tre kampe i 2018. De seneste to kampe er dog endt med nederlag mod topholdene FC Midtjylland og FC Nordsjælland.
 
Gennem sæsonen har resultaterne været svingende for de rødblusede, som generelt har været stærke, når de har spillet på kunstgræsbanen hjemme på JYSK Park, som blev indviet i sommers. Det har haltet mere, når man har spillet på udebane, hvor det i 12 kampe er blevet til to sejre, et uafgjort resultat og ni nederlag.
 
Et af de i alt fire hold, som har formået at hente tre point på JYSK Park er Hobro IK, som sejrede med 2-0 tilbage i august, hvor Pål Alexander Kirkevold viste skarpheden foran mål og stod for begge scoringer i opgøret.
 
Pål Alexander Kirkevold blev dobbelt målscorer, da Hobro IK og Silkeborg IF senest dystede mod hinanden. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Trænerteamet har foreløbigt udtaget følgende 20 spillere til opgøret.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
37. Kasper Lynge Nielsen
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
 
 
Thomas Thomasberg må til morgendagens kamp se bort fra Edgar Babayan, da han sidder ude med karantæne som følge af den advarsel, han blev præsenteret for i Lyngby i lørdags. Derudover frasorteres to af de tyve udtagne spillere inden kampen i morgen.
 
Kampen mod Silkeborg IF sparkes i gang på DS Arena klokken 16.00 i morgen, lørdag. Der er desværre ingen mulighed for at se kampen fra et vildmarksbad ved sidelinjen denne gang, men vi håber, at mange tilskuere alligevel finder vej til tribunerne på DS Arena. Har man ikke mulighed for at se kampen på stadion, så vises kampen på TV3 Sport og Viaplay.dk med optakt fra klokken 15.30.

Tilbage til oversigten