Solskinsbold på DS Arena

Det gode vejr ser ud til at fortsætte, når Hobro onsdag aften møder FC Midtjylland i en svær kamp på hjemmebanen DS Arena.

Sommeren nærmer sig, og foråret er for alvor kommet til Danmark. Ifølge vejrudsigterne fortsætter det smukke vejr i morgen onsdag, hvor Hobro IK på hjemmebane byder de forsvarende mestre fra FC Midtjylland op til dans - så hvorfor ikke komme på stadion?

Ulve har det som bekendt med at hyle, når mørket er faldet på, så selvom det er en modstander, Hobro notorisk har haft svært ved at besejre, så kan vi i morgen håbe på, at solen holder gæsterne nede.

De to forrige møder i denne sæson med sidste års guldvindere har begge foregået på MCH Arena i Herning. Her er det blevet til to sejre til Jess Thorups mandskab på henholdsvis 2-0 og 3-0.


Foto: Dannie Rosenkrantz

Til onsdagens opgør har cheftræner Ove Pedersen og resten af trænerteamet udtaget følgende trup.

1. Jesper Rask
2. Anders Egholm
4. Jacob Tjørnelund
5. Rasmus Lynge Christensen
7. Hans Henrik Andreasen
11. Mads Jessen
12. Jonas Brix-Damborg
14. Thomas Hansen
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
18. Michael Christensen
19. Anders Bak Holvad
21. Wilfried Domoraud
22. Jung-Bin Park
23. Babajide Ogunbiyi
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Gökcan Kaya

Tror du på, Hobro IK tilspiller sig forårets første sejr i morgen, så belønner Bet25 dig med hele 7.25 gange pengene igen. Find over 100 forskellige spil på kampen på www.Bet25.dk.

Der er kampstart på DS Arena klokken 20:00, men kampen vises også på Eurosport 2 med optakt fra klokken 19:30, hvis man er forhindret i at overvære kampen på stadion. Husk, at du også kan holde dig opdateret på Hobro IK's officielle Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat.


Tilbage til oversigten