Sommerhilsen fra Seniorafdelingen i Hobro IK af 1913

Her på falderebet af endnu en fantastisk halvsæson for seniorfodbolden i Hobro IK, skal lyde en kæmpe stor tak, til alle der har været en del af det. Både spillere, trænere, ledere samt frivillige iøvrigt.

Vores fantastiske trænerteams har her i foråret lagt endnu et lag på, således vi nu til de to ugentlige træningsaftener, har været så mange trænere og spillere, at der har været både mulighed for og behov for 3 træningsgrupper.
Hvilket dels har løftet kvaliteten af den samlede træning, men i lige så høj grad har givet endnu flere lyst til at komme til træning, og derfor bidraget til hele kulturen omkring seniorfodbolden.

Det positive arbejde resulterede i, at 1.holdet i Jyllandsserie 1 indtil langt hen i turneringen spillede med om oprykningen til Danmarksserien. Desværre lykkedes det ikke, af flere årsager, men holdet er stadig inde i en god udvikling, så måske det lykkes næste år.

Noget der til gengæld lykkedes i dette forår var at både vores Serie 3 og vores Serie 5-1 rykkede op, efter et helt fantastisk forår.

Serie 3 var i store dele af turneringen i førertrøjen, da de hentede rigtig mange point i de første kampe. Så gik der muligvis lidt gummiben i det, men lykkedes alligevel til slut efter to playoff-kampe, der begge blev vundet på straffe. Den sidste kamp krævede endda 22 spark.

Vores Serie 5-1 blev tydeligt bedre og bedre i løbet af foråret, efterhånden som de fik spillet sig sammen som hold. Det er et hold med en stamme af spillere alle omkring de 20 år, hvor mange af dem har spillet ungdomsfodbold sammen i Hobro IK. Så det er et hold hvor det sociale er i højsædet, samtidig med de er 100% engagerede.

Vores Serie 6 er et hold vi er utrolig stolte af. Det er et hold hvor stammen af spillere hovedsageligt er unge mænd med anden etnisk oprindelse. Vi har i flere af deres kampe oplevet , at der har været spillere fra mere end 5 forskellige lande på det samme hold. Det syntes vi er fantastisk at opleve.
Tusind tak til alle spillerne på holdet.

Så fra efterårssæsonen er vi nu i den situation, at vi har opnået det vi drømte om for to et halvt år siden. Dengang stod vi med et Serie 1 der lige havde overlevet, og et Serie 6 hold. Men fra 1 august har vi Jyllandsserie, Serie 2, Sserie 4 & Serie 6.
Hvilket vi som klub mener er helt optimalt, da vi nu har mulighed for, at tilbyde et setup der er attraktivt for rigtig mange spillere. Yderligere har ví mulighed for at tage godt imod alle vores egne ungdomsspillere, når de rykker op som senior, da vi har tilbud der matcher flere forskellige niveauer og ambitioner. Endelig skal det nævnes, at vi også fra foreningens side oplever et rigtig godt samarbejde med den professionelle afdeling, omkring bl.a. Reserveligaen.

Med udgangen af denne halvsæson skal vi også sige på gensyn til et par institutioner i vores klub.
Henrik Blichfeldt og Brian Mikkelsen har ønsket at holde en pause fra deres mangeårige frivillige årbejde, først i ungdomsfodbolden og senere hen i seniorfodbolden. Dette ønske har vi naturligvis respekteret, og vil kun benytte denne lejlighed til at sige dem begge et meget meget stort TAK for alt det de har bidraget med, både på og udenfor banen igennem mange mange år.
De efterlader nogle meget store huller i vores organisation.

Til den nye sæson er det fortsat Peter Thomsen der står i spidsen for Jyllandsserien, og Semir Cankusic fortsætter med det hold han rykkede i Serie 2. På begge hold er assistenttræneren under ansættelse.

Vi søger en træner til vores Serie 4, som kan være en del af den ugentlige, samt en person til Serie 6 der vil være Chefmanager og stå som ansvarlig for afvikling af kampe.

Vi kan også altid bruge holdledere og andre frivillige hænder til at hjælpe med alle de praktiske opgaver der er omkring holdene.
Så har du lyst til at blive en del af et fantastisk givende fællesskab, og bidrage med din tid og dit engagement, så må du endelig kontakte Thomas Bjerre
telefon: 30 13 89 01
Mail:      thomas@bjerresimonsen.dk


Rigtig god sommer
På Forenings bestyrelsens vegne


Tilbage til oversigten