Stærk præstation af U19 Drenge mod Horsens

Stærk præstation af U19 Drenge Liga 1 i træningskampen mod Horsens FS U19 Division.

 

Søndag den 24. februar spillede Hobro IK U19 Drenge Liga 1 træningskamp på udebane mod Horsens FS, som er tophold i U19 Divisionen.

 

Hobro drengene lagde ud med et højt pres på Horsens af offensiven med Leorant Thaqi, Nicklas Bucio, Mads Gaardsøe, Lukas Holst Christensen og Hamse Mahdi, som gav et par gode erobringer højt på banen.

Dette gav et par gode muligheder for at bryde igennem Horsens’s forsvar uden det for alvor blev farligt.

 

Det var Horsens, som sad mest på bolden og 1. halvleg. Horsens leverede nogle flotte omstillinger, men defensiven med Magnus Olsson, Patrick Hedegaard, Mathias Knugle Svendsen, Kalle Bak, Miclas Søndergaard Larsen og en særdeles stærkt spillende målmand Magnus Henningsen, som hev 3-4 virkelig flotte redninger frem i 1. halvleg, betød at Horsens kun førte med 1-0 ved pausen på en scoring i det 43. minut, hvilket også var fortjent.

Horsens havde haft 3-4 gode forsøg og Hobro en enkelt friløber, som Leorant Thaqi desværre sparkede tæt forbi Horsens’s mål.

Hobro havde ikke problemer med at følge Horsens og det høje tempo og leverede en flot 1. halvleg med stærk indstilling og attitude.

 

I 2. halvleg blev tempoet i kampen sænket, hvilket gjorde at Hobro nu også var mere på bolden og havde flere gode omstillinger og muligheder foran Horsens mål.

Hobros defensiv stod stærkt og gjorde at Horsens ikke kom frem til mange muligheder.

Horsens fik i alt hele 14 hjørnespark i kampen mod Hobros 3 hjørnespark, uden at det udmyntede sig i betydelige målchancer.

Hobro drengene leverede også i 2. halvleg en stærk præstation, hvor også Tobias Mørk Hyllested, Jacob Svanholm og debutant for Hobro Aske Mortensen alle nåede at få vist sig frem og fik sat deres præg på kampen.

Det var dog Horsens, som scorede til 2-0 med 5 minutter tilbage af kampen, på en flot dyb stikning midt for Hobros mål.

Resultatet på 2-0 til Horsens var et godt billede af kampen set over alle 90 minutter, selvom Hobro også havde fortjent at få scoret i kampen.

 

Præstationen viste at U19 årgangen har et højt spillemæssigt niveau og ligesom U17 årgangen er langt i forberedelserne på at tage en plads i Divisionen efter sommer.Tilbage til oversigten