Status fra U11-afdelingen årgang 2006

Opstarten efter sommerferien var med meget få spillere til træning, da vi startede op i uge 31, hvor mange spillere stadig var på ferie.
Derfor startede vi med kun 6 spillere til træning i den første uge, de efterfølgende uger blev vi lidt flere. Maksimalt var vi oppe på 12 spillere til en træning.

De sidste 4-5 uger har vi haft en meget klar fremgang i antallet af spiller til træningen, hvor vi ikke har været under 12 spillere. Så set i forhold til starten af sæsonen, er det meget imponerende.

I træningen fokuserer vi meget på finter og driblinger, vendinger og 1-2 afleveringer, hvilket har givet spillerne større tro på egne evner, når vi har været af sted til kampe. Spillerne tør mere med bolden i dag, end da vi startede i sommers.
Dette udmønter sig også på træningsbanen, hvor spillerne hver gang i slutningen af træningen slutter af med kamp på to mål.
Her ser vi en klar forbedring, da alle spillere forsøger sig med finter og driblinger, vendinger og 1-2 afleveringer overfor hinanden.

I den seneste uge har vi mindsket indsatsen lidt på finter og driblinger og i stedet brugt tiden på at træne i afleveringer væk fra pres.
Her bruges der meget tid på at træne spillerne i, hvordan de nemmest muligt kan spille bolden over i den modsatte side af banen.
Dette kom til udtryk i weekendens kamp, hvor spillerne spillede bolden fremragende rundt nede fra eget forsvar og op, dette udmøntede sig i et flot gennemspillet mål.

I de næste uger vil vi fortsætte med at have halvt fokus på driblinger og finter, samt halvt fokus på afleveringer for at optimere spillernes lyst til at turde bruge de ting vi træner, i kampene.
Vores fokusområde i kampene har været det samme fra starten af sæsonen, hvor vi til hver kamp har haft en game plan om, at det ikke handlede så meget om at vinde, men derimod om i kampene at bruge de ting vi har trænet i ugens løb.

Dette har været en udfordring for spillerne, da de selvfølgelig gerne vil vinde alle kampene.

Denne tankegang har de dog hurtigt ændret, og tænker nu mere på at bruge det de lærer til træning, fremfor om de vinder eller taber.

Dette er vi i trænerteamet glade for, da de selv får en større andel i deres indlæring af øvelserne, ved at forsøge at bruge dem i kamp.

Kent og Kresten.
 

Tilbage til oversigten