Stigende omsætning i foreningen Hobro IK af 1913

Tirsdag aften var der generalforsamling i foreningen Hobro IK af 1913, hvor der blev præsenteret en stigende omsætning, som i 2018 lød på 6.210.230 DKK.
 

Der var generalforsamling i foreningen Hobro IK af 1913 tirsdag aften i Jutlander Bank Loungen på DS Arena. Her kunne foreningens formand, Per Andersen, blandt andet berette følgende for 2018.
 
- Det har været et godt år for vores seniorafdeling, som har haft tre oprykninger i løbet af året. Klubbens 2. hold rykkede i sommer op fra Serie 1 til Jyllandsserien og skal i løbet af det kommende forår spille med om oprykning til Danmarksserien. Faktisk har klubbens 2. hold ikke tabt en eneste kamp i hele år 2018, hvilket er utroligt stærkt.
 
- I januar 2018 fik vi ansat Lars Justesen som talentchef, og han har i løbet af året gjort et stort og flot stykke arbejde på at forbedre talentafdelingen i jagten på at få DBU’s B-licens på ungdomssiden.
 
Økonomichef i Hobro IK, Bent Nielsen, stod for regnskabsaflæggelsen, og han kunne fortælle, at der i 2018 blev omsat for 6.210.230 DKK, hvilket er en stigning på næsten 200.000 DKK sammenlignet med sidste års regnskab. Årets resultat lød på -391.269 DKK. Efter årsresultatet har foreningen en egenkapital på 3.173.041 DKK.
 
Forklaringen på underskuddet skal blandt andet findes i investeringer i talentafdelingen samt investeringer i flere nye tiltag.
 
- I jagten på DBU’s B-licens på ungdomssiden har vi investeret i både faciliteter og antallet af trænere, ligesom vi også har investeret i træneruddannelser. Derudover har vi fået sat gang i flere nye tiltag i 2018, hvor vi blandt andet har fået eSport ind i foreningen i form af Hobro Vikings. Der er udgifter forbundet med alle disse tiltag, og det er en del af forklaringen på årets underskud, forklarer bestyrelsesformand Per Andersen.
 
- Man er selvfølgelig aldrig tilfreds med at præsentere et underskud, men det har der været grundet en del engangsinvesteringer i løbet at året. Vi budgetterer dog med, at der er balance i økonomien igen til næste år, siger Per Andersen.
 
Foreningens bestyrelse blev desuden udvidet fra de nuværende seks medlemmer, så den nu består af syv medlemmer. Det nye og syvende bestyrelsesmedlem blev Brian Svanholm.

Tilbage til oversigten