​Sebastian Andersen flytter hjem til Sjælland

Den 28-årige kantspiller Sebastian Andersen tager ikke turen med op i Alka Superligaen med Hobro IK. Han forlader i stedet klubben ved kontraktudløb, da han og familien ønsker at flytte hjem til Sjælland. Karrieren fortsættes i Fremad Amager.
 
Sebastian Andersen er en blandt flere spillere i Hobro IK, som har kontraktudløb denne sommer. Allerede nu er der kommet en afklaring på fremtiden for den 28-årige kantspiller. Han og familien har ønsket at flytte tilbage til Sjælland, hvorfor kontrakten med Hobro IK altså ikke forlænges. I stedet fortsætter Sebastian Andersen karrieren hos 1. divisionsklubben Fremad Amager.
 
Kantspilleren har været i Hobro IK i to omgange. Den første periode var i foråret 2014, hvor han blev hentet ind på en halvårig lejeaftale. I sommers startede den anden periode i klubben, da han blev hentet ind på en etårig aftale. Begge ophold er endt med oprykning til Alka Superligaen.
 
”Jeg har været helt vildt glad for min tid her i Hobro IK. Det er en god klub omgivet af en masse gode mennesker. Jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om et fravalg af Hobro IK, men i stedet et tilvalg af Fremad Amager og en fremtid på Sjælland,” udtaler Sebastian Andersen.
 

Sebastian Andersen kunne i lørdags fejre oprykning til Alka Superligaen. Nu flytter han og familien hjem til Sjælland. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Den målfarlige kantspiller er noteret for 36 kampe og 10 mål gennem begge perioder i Hobro IK. I denne sæson blev det til 25 kampe og 6 mål. Med denne sæsons oprykning til Alka Superligaen kan Sebastian Andersen nu skrive hele fem Superliga-oprykninger på CV’et.
 
”Sebastian er en rigtig god fyr, som har passet perfekt ind i klubben. Vi ærgrer os over, at han ikke længere skal repræsentere Hobro IK, men har samtidig fuld forståelse for hans og familiens ønske om at flytte til Sjælland,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Fra alle i og omkring Hobro IK skal der lyde en stor tak til Sebastian Andersen for indsatsen samt held og lykke fremover.

Tilbage til oversigten