Nybo og Hastrup stopper i Hobro IK

Alexander Nybo og Rune Hastrup har begge kontraktudløb i Hobro IK denne sommer, og begge spillere forlader nu klubben. Alexander Nybo skifter til FC Fredericia, mens Rune Hastrup satser på en civil karriere som ejendomsmægler.
 
Så er der kommet en afklaring på fremtiden for to af de spillere, som har kontraktudløb med Hobro IK denne sommer. 22-årige Alexander Nybo fortsætter karrieren i FC Fredericia, mens 25-årige Rune Hastrup ønsker at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.
 
Alexander Nybo kom til Hobro IK i sommeren 2015 fra Randers FC. Målmanden nåede seks kampe i Hobro-trøjen, hvoraf de to kampe var i Alka Superligaen, mens de resterende fire var i DBU Pokalen. De fleste Hobro-tilhængere vil formentligt huske Alexander Nybo for en fantastisk Superliga-debut i Odense, hvor han med en straffesparksredning havde stor andel i en 1-0-sejr over OB.
 
”Alexander er en dygtig målmand, der sammen med Jesper Rask har udgjort et rigtig godt målmandsteam. Nu har han nået en alder, hvor han skal til at stå fast på et førstehold. Det får han mulighed for i FC Fredericia, hvor vi ønsker ham held og lykke,” udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
 
Alexander Nybo (t.v) og Rune Hastrup (t.h.).

Rune Hastrup, som primært gør sig på højre back, skiftede til Hobro IK i sommeren 2012. Også han kom til klubben fra Randers FC. 25-årige Rune Hastrup nåede 44 førsteholdskampe gennem sine fem år i Hobro IK. Nu indstiller han karrieren for at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.
 
”Rune har meddelt, at han indstiller karrieren for at satse på en civil karriere som ejendomsmægler. Han har været en tro soldat i fem år, hvor han har gjort det fremragende, og hvor han har trænet professionelt uge efter uge i samtlige fem år. Han har dermed været med til at flytte træningskulturen i klubben i en positiv retning,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
Begge spillere takkes for indsatsen i Hobro-trøjen og ønskes held og lykke fremover.
 
 

Tilbage til oversigten