Babajide Ogunbiyi indstiller karrieren

Den amerikanske forsvarsspiller Babajide Ogunbiyi indstiller fodboldkarrieren ved kontraktudløb i Hobro IK denne sommer. Årsagen til karrierestoppet skal findes i de vedvarende knæproblemer, som har holdt den 30-årige forsvarsspiller fra grønsværen gennem hele foråret.
 
Babajide Ogunbiyi indstiller fodboldkarrieren, når kontrakten med Hobro IK udløber den 30. juni. Den amerikanske forsvarsspiller har siddet ude med knæproblemer hele foråret, og det er disse knæproblemer, som nu får ham til at lægge støvlerne på hylden.
 
”Jeg er selvfølgelig trist over, at jeg ikke kan fortsætte karrieren. Jeg vil gerne takke Hobro IK, hvor jeg har haft en god tid, og hvor jeg har følt mig rigtig godt behandlet. Det glæder mig meget, at klubben nu er tilbage i Alka Superligaen. Jeg ønsker også at takke mine to tidligere klubber Viborg FF og Vendsyssel FF, hvor jeg også har haft en god tid,” udtaler Babajide Ogunbiyi i forbindelse med karrierestoppet.
 
30-årige Babajide Ogunbiyi kan se tilbage på en fodboldkarriere, som har budt på 7 år i dansk fodbold, hvor det er blevet til 45 optrædener og 3 mål i Danmarks bedste fodboldrække. Efter en ungdomskarriere i USA startede seniorkarrieren i Viborg FF, hvor han i perioden fra 2010 til 2015 spillede 116 kampe. I 2012 var han på en kort afstikker i Vendsyssel FF, hvor han spillede 12 kampe. I 2015 blev han så hentet til Hobro IK, hvor det blev til 34 kampe og 2 mål.
 

30-årige Babajide Ogunbiyi indstiller fodboldkarrieren. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)


Selvom den aktive karriere er slut, så vil Babajide Ogunbiyi fortsætte i fodboldverdenen. Han drømmer således om en fremtid som sportsdirektør.
 
“Jeg er glad for den karriere, jeg har haft, men nu vil jeg se fremad. Lige nu har jeg gang i flere små projekter, men jeg drømmer om at blive sportsdirektør en dag. Om det bliver i en klub i Danmark eller USA betyder egentlig ikke så meget. Jeg synes bare det er et spændende job, som jeg sagtens kan se mig selv i,” siger Babajide Ogunbiyi.
 
Forsvarsspilleren vil blive savnet i Hobro IK, forsikrer sportschef Jens Hammer Sørensen, der samtidigt udtrykker ærgrelse over, at Babajide Ogunbiyi nu er nødt til at stoppe karrieren.
 
”Babajide har været en god fyr både på og uden for banen. Han er en rigtig dygtig forsvarsspiller, der har fyldt meget i Hobro IK og som står for nogle gode værdier. Vi er meget ærgerlige over, at han ikke har kunnet spille i foråret, men vi er endnu mere ærgerlige over, at han nu er nødt til at stoppe karrieren,” udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.


(PRESSEMEDDELELSE 05-06-2017)

Tilbage til oversigten