Hobro IK henter forsvarsklippe i Helsingør

I går kunne Hobro IK offentliggøre, at Vito Hammershøy-Mistrati skifter til klubben på en fri transfer fra FC Helsingør. I dag tager forsvarsklippen Rasmus Minor Petersen samme vej.
 
Hobro IK har hentet endnu en spiller fra oprykkerkollegaerne fra FC Helsingør. I går blev Vito Hammershøy-Mistrati præsenteret i klubben, mens der i dag er kommet en aftale på plads med den bomstærke midtstopper Rasmus Minor Petersen. Den 28-årige forsvarsklippe kommer ligeledes til Hobro IK på en fri transfer, og her har han skrevet under på en treårig aftale.
 
Hobro IK bliver den første jyske klub, som 198 centimeter høje Rasmus Minor Petersen skal repræsentere. I ungdomskarrieren tørnede han ud for OB, mens seniorkarrieren startede hos Lolland-Falster Alliancen. I 2010 gik turen så til Brønshøj Boldklub, hvor han præsterede så godt, at Lyngby Boldklub skrev kontrakt med ham i 2013. Her spillede Rasmus Minor Petersen i to år, hvorefter han skiftede til FC Helsingør, hvor han ligeledes spillede i to år.
 
Nu går turen så til Hobro IK, og det er sportschef Jens Hammer Sørensen meget tilfreds med.
 
 ”Rasmus er en spiller, vi har kendt gennem mange år. Vi har spillet mod ham i 1. Division mange gange gennem årene. Han er jo en stor, stærk kriger, der er dygtig til at vinde sine dueller, og som er god til at læse spillet. Han har et eminent hovedspil og sætter en stor ære i at forsvare sit mål. Så vi er meget tilfredse med aftalen,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 

Den nu tidligere Hobro-spiller Babajide Ogunbiyi og den nyslåede Hobro-spiller Rasmus Minor Petersen i duel. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)


I den netop overståede sæson i NordicBet Ligaen var Rasmus Minor Petersen en af de bærende kræfter hos FC Helsingør, og han havde således en stor andel i klubbens oprykning til Alka Superligaen. De næste tre år bliver det Hobro IK, som får glæde af forsvarsspillerens kvaliteter.
 
”Jeg er glad for, at det lykkedes med skiftet til Hobro IK. Jeg har netop været ude og se på forholdene samt høre lidt om den kultur, som er her i klubben, og det, jeg har set og hørt, stemmer meget godt overens med de værdier, som jeg står for. Derudover får jeg med skiftet til Hobro IK opfyldt min drøm om igen at spille fodbold på fuldtid,” siger Rasmus Minor Petersen om skiftet til Hobro IK.
 
Rasmus Minor Petersen er oprindeligt fra Tåsinge, men har gennem det meste af seniorkarrieren tørnet ud for sjællandske klubber.PRESSEMEDDELELSE (13-06-17)

Tilbage til oversigten