Ung spiller hentes tilbage til Hobro IK

Hobro IK har skrevet kontrakt med 21-årige Mathias Haarup, som i det seneste halve år har været med til at sikre oprykning til NordicBet Ligaen med Brabrand IF. Den alsidige spiller har en fortid som ungdomsspiller i Hobro IK.
 
Hobro IK kan i dag præsentere sommerens tredje nyerhvervelse til Superliga-truppen. 21-årige Mathias Haarup, der senest har tørnet ud i 2. division for Brabrand IF, har netop skrevet under på en etårig aftale med Hobro IK.
 
Som 12-årig skiftede Mathias Haarup til Hobro IK fra barndomsklubben Havndal. To år senere gik turen videre til Randers FC, hvor han gennem seks år spillede på flere af klubbens ungdomshold. Da han blev for gammel til at spille U19-fodbold, tørnede han ud for klubbens Danmarksseriehold, ligesom det også blev til kampe i Reserveligaen. I vinters skiftede han Randers FC ud med Brabrand IF, som han var med til at sikre oprykning til NordicBet Ligaen.
 
”Vi har holdt øje med Mathias i lang tid, og vi har noteret os, at han har spillet et flot forår i Brabrand IF, som han var med til at sikre oprykning til NordicBet Ligaen. Vi tager Mathias ind, da han er en spændende spiller med et stort potentiale, som vi tror på kan forløses i Hobro IK,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
21-årige Mathias Haarup skal træne på Amerikavej i den kommende sæson. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Mathias Haarup beskrives som en hurtig, aggressiv og teknisk dygtig spiller, der sparker stort set lige godt med begge ben. Han er derudover en alsidig spiller, som kan spille på begge backs og begge kanter.  
 
Hovedpersonen selv ser frem til at tørne ud for Hobro IK i den kommende sæson.
 
”Det er jo en spændende mulighed, som jeg er meget glad for at få. Jeg ser frem til at lære holdet at kende, og jeg håber, at jeg kan spille mig til en plads på holdet og få en masse minutter i benene i den kommende sæson i Alka Superligaen,” siger Mathias Haarup om skiftet til Hobro IK.(PRESSEMEDDELELSE 21-06-17)

Tilbage til oversigten