Babayan skifter til Hobro IK

I foråret spillede Randers-spilleren Edgar Babayan i Hobro IK på en lejeaftale. Nu skifter offensivspilleren til Hobro IK på en permanent aftale.
 
Edgar Babayan fortsætter i Hobro IK i den kommende sæson. Offensivspilleren spillede i klubben i foråret på en lejeaftale, som stod til at løbe ud den 30. juni. Nu skiftes lejeaftalen ud med en permanent en af slagsen, og offensivspilleren skifter dermed Randers FC ud med Hobro IK på en aftale løbende frem til sommeren 2019.
 
21-årige Edgar Babayan startede Hobro-tiden uheldigt ud med at pådrage sig en knæskade i vinterens sidste træningskamp og blev derfor holdt fra banen i starten af forårssæsonen. Han fik dog spillet sig ind i varmen i løbet af foråret, hvor han bidragede med to mål i ni kampe.
 
”Edgar var uheldig at blive skadet i starten af foråret, men han kom stærkt tilbage og leverede flere gode præstationer. Han er en hurtig, udfordrende spiller, som kan true i dybden, og sådan en type spiller kommer vi til at få brug for i den kommende sæson,” udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 

Edgar Babayan skifter til Hobro IK på en permanent aftale. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)

”Vi var glade for at have ham i foråret, hvor vi kunne se, at han har et stort potentiale. Det potentiale tror vi på kan forløses til fulde i Hobro IK, og det er derfor, vi har hentet ham permanent til klubben,” tilføjer Jens Hammer Sørensen.
 
Edgar Babayan glæder sig over aftalen med Hobro IK, hvor han mærker stor tillid fra trænerteamet.
 
”Jeg er super glad for aftalen med Hobro IK, hvor jeg kan mærke, at trænerteamet har stor tillid til mig. Fremtiden ser spændende ud for Hobro IK, og den glæder jeg mig til at være en del af. At spille i Superligaen er krævende, men med den indstilling træneren og spillertruppen har, så skal vi nok skabe store ting sammen,” siger Edgar Babayan.


(PRESSEMEDDELELSE 27-06-17)

Tilbage til oversigten