Hobro IK henter erfaren midtbanespiller

Hobro IK er blevet enige med 32-årige Danny Olsen om en toårig aftale. Den erfarne midtbanespiller skifter dermed til Hobro IK fra AGF på en fri transfer.
 
Der er i dag blevet hentet forstærkning til Hobro IK’s midtbane i form af erfarne Danny Olsen. Den 32-årige midtbanespiller, som har 282 Superligakampe på CV’et, har i dag skrevet under på en toårig kontrakt med klubben. Den 30. juni udløb Danny Olsens kontrakt med AGF, og han skifter dermed til Hobro IK på en fri transfer.
 
Danny Olsen har udover en masse Superliga-erfaring også været inde omkring det danske landshold. I 2014 fik Danny Olsen debut på A-landsholdet, da han blev skiftet ind i en venskabskamp mod England. Han er også noteret for to optrædener på det danske ligalandshold.
 
- Gennem flere samtaler har Danny udtrykt stor tro på vores projekt her i Hobro IK, og vi har kunnet mærke, at han stadig er sulten for at spille på højeste niveau i Danmark. Vi glæder os til at byde en spiller af Dannys kaliber med A-landskampe på CV’et velkommen i Hobro IK, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
- Vi får i Danny en erfaren spiller, der har prøvet meget, og som ved, hvad der kræves for at spille i Alka Superligaen. Han er en dygtig midtbanespiller med et godt blik for spillet, og så er han dygtig til skabe ro. Derudover har han et godt spark, som gør ham til en stor trussel på skud fra distancen, slutter Jens Hammer Sørensen.
 

Danny Olsen er ny mand i Hobro-trøjen. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Danny Olsen har tidligere tørnet ud i Alka Superligaen for AB, FC Nordsjælland, FC Midtjylland og senest AGF. Størstedelen af seniorkarrieren tilbragte han hos FC Midtjylland, hvor han spillede i syv år. Her stiftede han også bekendtskab med Hobro IK’s cheftræner, Thomas Thomasberg, der var assistenttræner og senere cheftræner for Danny Olsen i det midtjyske. Nu genforenes de to så i Hobro IK.
 
- Jeg valgte Hobro IK, da jeg har fået et meget positivt billede af klubben. Der virker til at være mange gode folk i klubben, og så er faciliteterne jo efterhånden også blevet rigtig gode her. Jeg har selvfølgelig haft samtaler med Thomasberg, som jeg også kender fra tiden i FC Midtjylland, og den spillestil, han gerne vil praktisere, passer godt til den måde, jeg gerne vil spille fodbold på. Så hele pakken passer godt, udtaler Danny Olsen om skiftet til Hobro IK.
 
- Jeg skal give noget erfaring videre til de unge spillere i truppen samt til de spillere, som ikke har så meget erfaring med at spille i Alka Superligaen. Derudover skal jeg bidrage med at skabe noget ro og forhåbentligt også score nogle mål. Jeg ser frem til at komme i gang, og jeg glæder mig til at lære mine nye holdkammerater at kende, siger Danny Olsen.
 
Danny Olsen træner med sine nye holdkammerater for første gang i dag kl. 10.30. Han kommer desuden til at tørne ud i trøje nummer 9, når han skal i kamp for Hobro IK.


(PRESSEMEDDELELSE 05-07-17)

Tilbage til oversigten