Hobro IK skriver med amerikansk angriber

Offensiven i Hobro IK er blevet suppleret med den19-årige amerikanske angriber Emmanuel Sabbi, der har trænet med i klubben i de seneste to uger.
 
Hobro IK har den seneste tid ledt efter forstærkninger til offensiven, og derfor har den unge amerikanske angriber Emmanuel Sabbi trænet med i klubben i to ugers tid. Her har han vist sig så flot frem, at der nu er lavet en aftale med angriberen.
 
Den 19-årige angriber skiftede sidste sommer fra amerikanske Chicago Magic til spanske Las Palmas. Her fik han dog ophævet kontrakten tidligere på sommeren, og har siden ledt efter en ny klub. Det har han fundet i Hobro IK, som han nu ser frem til at tørne ud for.
 
”Jeg ser det som en god mulighed for mig, og forhåbentligt kan jeg sammen med resten af holdet opnå store ting. Jeg ser skiftet til Hobro IK som en mulighed for at tage næste skridt som fodboldspiller. Jeg ser mig selv som en ambitiøs og hårdt arbejdende spiller, så jeg tror, at jeg passer rigtig fint ind i Hobro IK,” siger Emmanuel Sabbi.
 
Foto: Dannie Rosenkrantz

Den unge angriber er født i Italien og har ghanesiske forældre, men sidenhen flyttede han til USA, og her har Emmanuel Sabbi også spillet på diverse ungdomslandshold.
 
”Vi har manglet en ekstra angriber, som kan supplere de angribere, vi i forvejen har i truppen. Emmanuel Sabbi har vist, at han er en eksplosiv angriber med individuelle færdigheder, men han er også en ung angriber, som lige skal vænne sig til tilgangen her. Vi tror på, at vi kan rykke ham fremad, og kan vi lykkes med det, så skal han nok blive et spændende bekendtskab i fremtiden,” siger cheftræner Thomas Thomasberg om den nye angriber.
 
Inden Emmanuel Sabbi er klar til at tørne ud for Hobro IK skal en arbejds- og opholdstilladelse på plads.

(PRESSEMEDDELELSE 25-08-2017) 

Tilbage til oversigten