Talentfuld forsvarsspiller til Hobro IK

Hobro IK har hentet 19-årige Alexander Molberg på en toårig aftale. Den unge midtstopper har senest været tilknyttet OB, hvorfra han i det seneste år har været udlejet til italienske Cagliari.
 
Sommerens første forstærkning er nu på plads i Hobro IK. Klubben har således skrevet en toårig kontrakt med Alexander Molberg, der er en talentfuld 19-årig midtstopper, som har kontraktudløb med OB denne sommer.
 
Alexander Molberg er opvokset på Fyn, og som U14-spiller blev han en del af OB’s ungdomsafdeling, hvor han som førsteårs U19-spiller skrev under på en ungdomskontrakt med fynboerne. I det seneste år har den unge forsvarsspiller været udlejet til italienske Cagliari, hvor han har været med til at spille klubbens U19-hold op i den bedste U19-række i Italien.


Hobro IK har lavet en toårig aftale med 19-årige Alexander Molberg. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
Den 19-årige forsvarsspiller har fået et godt indtryk af Hobro IK, hvor han ser frem til at lære at spille fodbold på seniorniveau.
 
- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Der virker til at være et stærkt sammenhold, og det betyder meget for mig. Jeg skal nu til at lære at spille fodbold på seniorniveau, og Hobro IK virker til at være en god klub at udvikle sig i, så jeg tror, det er det helt rigtige skridt for mig at tage til Hobro IK, siger Alexander Molberg.
 
- Jeg er først og fremmest en forsvarsspiller, der går op i at forsvare mit eget mål, men jeg er også en forsvarsspiller, der rigtig gerne vil spille med bolden. Jeg går efter at udvikle mig og forhåbentligt få en masse minutter i Superligaen i den kommende sæson, lyder det fra den unge forsvarsspiller.

Talentfulde Alexander Molberg har også været inde omkring de danske ungdomslandshold. Han har således tre U18-landskampe og fire U19-landskampe på CV’et.
 
- Alexander er en yderst talentfuld midtstopper, som vi ser et stort potentiale i. Vi forventer os meget af Alexander og tror på, at han kan tage store skridt i Hobro IK i de kommende år, siger sportschef Jens Hammer Sørensen om nyerhvervelsen.(PRESSEMEDDELELSE 01-06-18)

Tilbage til oversigten