Norsk målsluger til Hobro IK

Hobro IK har indgået en treårig aftale med den 24-årige angriber Pål Alexander Kirkevold, der kommer fra Sandefjord i den norske Tippeliga.
 
Endnu en offensiv forstærkning er hentet til Hobro IK, der sent mandag aften indgik en treårig aftale med den norske angriber Pål Alexander Kirkevold, der er topscorer for Sandefjord Fotball. En procedurefejl i forbindelse med indtastningen i FIFA´s internationale transfer-system har hidtil sået tvivl om, hvorvidt transferen var gennemført i tide, men Hobro IK har i dag fået FIFA´s ord for, at transferen kan godkendes.
 
Pål Alexander Kirkevold har i denne sæson spillet 21 kampe i Tippeligaen for Sandefjord, og det er blevet til otte mål og to assists. Samtidig har Kirkevold nettet tre gange i fire kampe i pokalturneringen NM-Cup.
 
Det er ikke kun i den indeværende sæson, at Pål Alexander Kirkevold har kunnet finde vej til målet. I sin tid i Sandefjord er det samlet blevet til 49 kampe og 25 mål, mens han i den norske 1. division har scoret 23 mål i 53 kampe for Mjøndalen samt 26 mål i 55 kampe for HamKam.Pål Alexander Kirkevold (Foto udlånt af Sandefjord Fotball) 

I 2014 blev Pål Alexander Kirkevold kåret som årets spiller i 1. division i Norge i den sæson, hvor Sandefjord sikrede sig oprykning til Tippeligaen.
 
”Pål Alexander Kirkevold er en meget stærk og robust spiller, der har gjort det godt for hans norske klub i Tippeligaen. Det er vigtigt, at vi får styrket vores offensiv, og Kirkevold er en spiller, der tydeligvis kan finde vej til målet. Ham glæder vi os til at kunne præsentere i Alka Superligaen,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK.
 
Med tilgangen af Pål Alexander Kirkevold er status på sommerens transfervindue følgende:
 
Tilgange:
Pål Alexander Kirkevold (Sandefjord), Kasper Povlsen (AGF), Morten Beck Andersen (Silkeborg IF), Tidiane Sane (Elzazigspor), Mayron George (Limón FC), Jung-Bin Park (Karlsruher SC), Gökcan Kaya (Randers FC), Alexander Nybo (Randers FC), Tanaka Chinyahara (Bidvest Wits) samt Ronald Pfumbidzai (CAPS United).
 
Afgange:
Mads Hvilsom (Eintracht Braunschweig), Martin Thomsen (Silkeborg IF), Dennis Høegh (FC Fredericia), Ruben Nygaard (Skive IK), Mathias Schlie (udleje til Valur, Island) samt Martin Pedersen (stoppet karrieren)


Tilbage til oversigten