Mads Hvilsom solgt til Eintracht Braunschweig

Hobro IK ´s topscorer Mads Hvilsom har skrevet under på en treårig aftale med Eintracht Braunschweig. Her bliver han i første omgang forenet med Emil Berggreen, der i vinterpausen skiftede fra Hobro IK til den tyske klub.
 
Mads Hvilsom skifter med øjeblikkelig virkning til Eintracht Braunschweig, hvor den unge Hobro-angriber har underskrevet en treårig aftale. Det betyder, at Mads Hvilsom i morgen skifter træningsadressen ud fra Amerikavej i Hobro til Hamburger Strasse i Braunschweig, hvor han vil slutte sig til truppen i 2. Bundesliga-klubben, der har ambitioner om at vende tilbage til den bedste tyske liga.
 
I Eintracht Braunschweig bliver Mads Hvilsom i første omgang genforenet med sin tidligere holdkammerat Emil Berggreen, der 1. februar skiftede fra Hobro IK til den tyske klub efter at have imponeret med sin indsats i Superligaen for Hobro IK efter skiftet fra 1. divisionsklubben Brønshøj Boldklub.
 
Trods tabet af Mads Hvilsom, er det en stolt og glad sportschef, der kan sende den 22-årige angriber på et udlandseventyr i Tyskland.
 
”Det er først og fremmest en fantastisk mulighed for Mads Hvilsom, der virkelig har fortjent dette eventyr. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i Braunschweig,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen. ”Som klub er vi samtidig stolte over, at vi i løbet af et halvt år har kunnet sende to unge og talentfulde fodboldspillere til udlandet. Det er en blåstempling af den udvikling af spillere, som vi lægger så meget vægt på i Hobro IK.”

Foto: Dannie Rosenkrantz
 
Mads Hvilsom kom til Hobro i sensommeren 2012 på en lejeaftale fra FC Midtjylland, og den 1. juli sidste år blev Hvilsom købt fri af kontrakten med FC Midtjylland på en toårig aftale med Hobro indtil 30. juni 2016.
 
”Det er selvfølgelig en fantastisk mulighed for mig. Jeg har haft nogle rigtig gode år i Hobro, og nu ser det ud til at skulle fortsætte i Eintracht Braunschweig. Jeg har i mange år drømt om at prøve mig af på højeste niveau, og det er jeg glad og stolt over, at det endelig lykkes,” siger Mads Hvilsom
 
Mads Hvilsom har spillet 74 førsteholdskampe for Hobro IK og er noteret for 28 mål, hvoraf alene 16 af disse er registreret i løbet af Superliga-sæsonen 2014/15. Før tiden i Hobro var han i en kort periode udlejet fra FC Midtjylland til Viborg FF og har som ungdomsspiller en fortid i blandt andet FC Roskilde og Hvidovre IF. Mads Hvilsom har spillet 45 officielle ungdomslandsholdskampe, hvilket har resulteret i 20 mål. 

PRESSEMEDDELELSE - 15.07.2015


Tilbage til oversigten
x