Tak til DS Gruppen

Jeg havde i dagene op til weekendens kamp mod F.C. København mest af alt talt om en vis hr. Bendtner, der jo var med i FCK’s trup til kampen på DS Arena. Det var dog mest den danske journalist-stand, der har haft interesse for ham og vores spillere virkede IKKE specielt imponerede over hverken Bendtner eller resten af FCK-holdet. Det blev jo til – som det meste af Fodbolddanmark jo ved – en fuldt fortjent hjemmesejr på 2-1 foran et kæmpestort hjemmepublikum på knap 5.500 mennesker. Faktisk en pæn stor andel af byens størrelse. Og det kom kun i stand ved, at DS Gruppen have købt og betalt for alle hjemmeholdets billetter – som Jutlander Bank jo også gjorde i sidste sæson, da tingene virkeligt snerpede til for os.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Derfor vil jeg gerne – på vegne af Hobro IK – sige tak til DS Gruppen, der i disse dage fejrer deres 50-års jubilæum – og Svend Møller Hansen fylder senere på måneden 75 år.

Derfor spillede vi i søndags for første gang nogensinde i en orangefarvet hjemmebane-trøje for at hylde DS koncernen, der på mange måder hænger uløseligt sammen med Hobro IK.

DS Gruppen er kommet i den danske Superliga i erhvervslivet på disse 50 år, og Hobro IK har spillet sig i Superligaen i fodbold på cirka 100 år. Svend og Mads Møller Hansen vil sikkert mene, at det er, fordi de er dobbelt så hurtigt tænkende og dobbelt så hårdt arbejdende hos DS, end vi er i Hobro IK.

Det er jeg ikke helt enig i – vi bygger nemlig begge virksomheder på hårdt arbejde, en ydmyg tilgang til hver vores branche, at evne at tænke ud af boksen og være hurtige ved havelågen. Og vi hylder også Svends kendte citat: ”Der er meget, der kan lade sig gøre, hvis man prøver”. Vi prøver og prøver uge efter uge og er stadig i 3F Superligaen til trods for klubbens og byens ringe størrelse. Mange eksperter mener, at det faktisk ikke burde kunne lade sig gøre – men det er vi ligeglade med, og det har familien Møller Hansen også været under opbygningen af deres virksomhed.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Der hersker ingen tvivl i mit sind om, at Hobro IK ikke havde været i 3F Superligaen i dag, hvis ikke DS Gruppen havde hjulpet til – både med Else Borg og bogholderi i gamle dage – og jeg skal da lige love at hilse, at Else og de andre derude ”HAR ORDEN I PENALHUSET”. Kontrakter, løn og andet hjalp de med, inden vi selv fik en administration. Jeg har også modtaget gode råd, når der skulle sælges en spiller eller sågar en træner, hvor Svend sagde: ”Jens! Du har grisen, og så er det dig, der skal bestemme prisen, og hvis de så gerne vil have ham, så vil de jo nok også betale i den sidste ende!” Og råd om fodboldspillet har jeg også modtaget, når jeg har været forbi til en rugbrød til frokost: ”Nå, hr. udhvilede skolelærer! Det er jo noget klump – I bliver sgu nødt til at spille noget mere ude på fløjene, hvis I vil vinde!”

Købet af Quincy Antipas blev også realiseret gennem DS Gruppen, hvilket tog vores fodboldklub til et nyt og afgørende vigtigt niveau – nemlig fuldtidsfodbold. Vores første kunstgræsbane blev til gennem HIK Invest, hvor Pajo-Bolte og Ebbe Nyvang også deltog. DS Gruppen har sammen med mange andre sponsorer også hjulpet til med stadionbyggeri og senest det nye baneprojekt, som man kan se på banen ved siden af stadion, og den nye bane skulle gerne komme hele klubben og alle børnene i Mariagerfjord Kommune til gode.

Så vi er meget glade for og stolte af at kunne spille på og byde klubber som senest F.C. København velkommen til DS Arena i Hobro.

Og i bogen om Stålkongen kan man også læse, at Poul-Anker Johansen fra Pajo-Bolte i forbindelse med en handel med Svend Møller Hansen og DS Gruppen fik at vide, at der ingen rabat var, da DS IKKE var en Gi’-forretning – DET er Hobro IK heller ikke, men vi gav dog alligevel, Preben Johansen, Else Borg og Svend Møller-Hansen en jubilæumstrøje med sig hjem til domicilet på Skivevej, som kan ses på billedet herunder.


Fra venstre: Preben Johansen, Svend Møller Hansen, Jens Hammer Sørensen og Else Borg. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


 

Tilbage til oversigten