Teenage camp for fodboldpiger U10 - U18

Teenage camp for fodboldpiger U10 - U18

Hobro IK, Valsgaard IF og Mariager IK arrangerer i fællesskab en fodbold camp for piger U10 - U18 fredag den 17. august til lørdag den 18. august.

Campen foregår på DS Arena i Hobro med overnatning.
Campen arrangeres i samarbejde med DIF og Always, som i øjeblikket kører en kampagne for at holde teenagepiger i idrætten. Det er håbet, at pigerne får en rigtig god oplevelse, så de begynder eller fortsætter med at spille fodbold.

Programmet for campen vil blandt indeholde:
Masser af fodboldtræning. Der vil blive lagt vægt på teknisk træning fx finter, vendinger, pasninger, 1. berøring, inderside- og halvtliggende vristspark, indlæg, afslutninger, spil, sjove konkurrencer og meget mere.
Vi får en instruktør til at komme for at fortælle om idrætsskader og forebyggelse af disse. Herunder styrketræningsprogrammer, og der vises øvelser, der er specielt målrettet fodboldpiger. Her vil forældre også blive inviteret til at være med.
Om aftenen vil der blive arrangeret underholdning og sociale aktiviteter. Der vil blive nedsat et udvalg af piger, som vil komme med forslag til sjove aktiviteter. Måske en tur i svømmehallen eller lignende.
Campen forventes at starte fredag den 17. august  kl. ca. 16.00 til lørdag den 18. august kl. 15.00. Mere udførligt program udsendes senere.
Deltagerne vil få en T-shirt og en goodie bag med diverse produkter fra Always.
Vi har plads til ca. 50 piger på campen, og det er efter først til mølle princippet som gælder.
Det er gratis at deltage. Mad og drikke også gratis. Cafeteriaet er åbent nogle timer hver dag, så man må medbringe lidt penge til at snolde for.
Man må gerne ta’ en veninde med. Også piger som ikke spiller i klub er velkomne.
Der vil senere blive udsendt mere udførligt program med huskeseddel om, hvad pigerne skal medbringe.
Tilmelding til:
Mads Jensen
Mobil : 29 71 25 27 Mail: madsjensen2008@live.dk
 
Husk navn, alder,  mobilnummer og mail.
Tilmelding senest den 10. august 2018.

 

Tilbage til oversigten