Testkamp mod ukrainsk storklub i morgen

I morgen formiddag spiller Hobro IK den anden testkamp under træningslejren i Tyrkiet. Her er modstanderen den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk.
 
Siden 2002 har Shakhtar Donetsk vundet det ukrainske mesterskab 11 gange. Det mest vindende hold i Ukraine er fortsat rivalen Dynamo Kiev, der har vundet mesterskabet 14 gange, men med syv mesterskaber i de seneste ti år nærmer Shakhtar Donetsk sig rekorden for flest ukrainske mesterskaber.
 
Shakhtar Donetsk fører i øjeblikket den ukrainske Premier League med syv point ned til Dynamo Kiev på andenpladsen, og dermed er ukrainerne godt på vej til at snuppe mesterskabet for tredje år i træk.(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Den ukrainske storklub har også haft for vane at deltage i et europæisk gruppespil hvert år. Tilbage i 2009 vandt man sågar den sidste udgave af UEFA Cuppen, hvorefter turneringen skiftede format og ændrede navn til Europa League. To år senere nåede man også kvartfinalerne i Champions League.
 
Det er altså en de helt store klubber i Europa, som Allan Kuhns mandskab skal teste mod i morgen. Der er kampstart allerede klokken 9.00 dansk tid. Vi live-tweeter fra kampen via Twitter.
 
Der er også mulighed for at se kampen live via Shakhtar Donetsks hjemmeside. Det kræver dog, at man opretter sig som bruger på deres hjemmeside, før man kan se kampen.
 

Tilbage til oversigten