Thomasberg: Spillet haltede en lille smule

På mandag venter årets første Alka Superliga-kamp for Hobro IK, når AGF gæster DS Arena. Dagens nederlag mod FC Fredericia var resultatmæssigt ikke den bedste optakt til forårspremieren, og spillet haltede også en lille smule i dag, erkender cheftræner Thomas Thomasberg.
 
- Jamen spillet haltede en lille smule, men jeg tror, vi er så tæt på nu, at folk ser frem til den kamp på mandag. Og det bliver en helt anden kamp i et andet tempo, og det bliver en anden type fodbold end det, vi har løbet og spillet på kunstgræs i dag, fortæller cheftræneren.
 
- I dag fik vi set lidt andre folk end dem, vi har set fra start i nogle af de andre kampe.
Ikke dermed sagt, at vi stillede med et dårligt hold, for det gjorde vi ikke, men vi havde nogle stykker, som vi havde ude, som helt sikkert kommer til at starte på mandag.
 


- Jeg havde håbet på en lille smule mere. Jeg synes, at i første halvleg havde vi noget tilløb til nogle chancer og fik også nogle chancer. Det havde Fredericia også, og det fik vi lukket en lille smule ned for i anden halvleg. Men anden halvleg blev sådan lidt en ørkenvandring i boldmassage fra begge hold. Vi skabte ikke rigtig noget, og Fredericia havde vel en enkelt eller to chancer.
 
- Jeg tror bare, vi skal få pakket den her sidste træningskamp og gøre os klar til det, som vi ved venter os på mandag, lyder det fra Thomas Thomasberg.
 
Hobro IK møder AGF hjemme på DS Arena mandag aften klokken 19.00.


 

Tilbage til oversigten