Tidligere FyrkatQ/VH08 spillere shiner og nye talenter er på vej

Der bliver spyttet masser af talenter ud af FyrkatQs ungdom.

FyrkatQ er et samarbejde om pigefodbold mellem klubberne Jarl Arden IF, Valsgaard IF, Mariager IK og Hobro IK.

Der er stor opbakning fra lokale sponsorer. Jutlander Bank (Sparekassen Hobro Fonden) har givet et større beløb til indkøb af spillesæt til de enkelte hold.  Af andre sponsorer kan nævnes Viking Leg, Murermester Flemming Oppelstrup Arden, Arden El-service A/S og Borgerforeningen Mariager.

FyrkatQ har tidligere skabt mange talenter. Her kan I læse om nogle af dem:

I den svenske avis, Smålandsposten, kan man læse en artikel om Signe Holt Andersen, som spiller i den bedste kvinderække, Allsvenskan. Signe spillede i VH08(nu FyrkatQ) til og med U 15. Signe var med på U 15 pigemesterrækkeholdet, som i 2013 blev Dansk Pokalmester. Signe, som er årgang 1999, har efter tiden i VH08/FyrkatQ spillet i VSK Aarhus, hvor hun var en stor profil og scorede masser af mål i 3F ligaen, inden hun blev headhuntet af svenske Vaxjö. Her er Signe allerede en stor profil og en spiller, som er med til at holde humøret højt og sprede stemning i omklædningsrummet. Signe har spillet 31 DBU ungdomslandskampe og scoret 12 mål, men det bliver helt sikkert til mange flere mål og landskampe.

På dette hold spillede også Caroline Møller Hansen, som også spillede på føromtalte U 15 pigemesterrækkehold. Caroline spillede i Fortuna Hjørring, som jo netop har vundet det danske mesterskab. Caroline scorede på straffespark i den sidste og afgørende kamp mod Brøndby. Caroline blev en super flot nr. 3 med 14 mål på topscorerlisten. Caroline har spillet 36 DBU ungdomslandskampe (13 mål) og er allerede noteret for 2 kampe på A-landsholdet. I januar var hun med A-landsholdet til Algarve Cup i Portugal. Caroline har netop meddelt, at hendes næste klub hedder Inter (Italien), som hun netop har skrevet kontrakt med.

En tredje spiller, der kan nævnes, er, Laura Frank. Hun er noteret for 2 DBU A-landskampe og 31 kampe på ungdomslandsholdet og har scoret 8 mål, hvilket er fantastisk, da hun som oftest spiller centralt i bageste forsvarskæde. Både Caroline og Laura deltog i 2017 i kvartfinalen i Champions League mod Manchester City, hvor det blev til et samlet nederlag på 2-0 efter 2 kampe.

En 4. fjerde spiller er Tanja Hymøller, som er noteret for 13 ungdomslandskampe og er noteret for 2 mål. Tanja spiller for et af topholdene i 1. division Lyseng IF.

Til sidst kan nævnes 2 talentfulde spillere, Marie Lynge Olesen og Pernille Skrydstrup Pedersen, som spiller for et andet af topholdene i 1. division, AaB, som netop er rykket op i Gjensidige kvindeligaen. I den sidste og afgørende oprykningskamp scorede Pernille 2 mål og lavede 2 assists.
Både Marie og Pernille er årgang 1999, så man kan roligt sige, at de har fremtiden for sig.
Nye talentfulde hold/spillere er på vej. U 15 pigerne blev Jyske Mestre i Liga 1B sidste sommer og blev også Jyske mestre i indefodbold i vintersæsonen 2019/2020. U 14 pigerne spiller i liga1 og er blandt de 16 bedste hold i Jylland/Fyn.

VH08/FyrkatQ dansk Pokalvinder 2013

 
Caroline Møller Hansen                    Laura Frank

                               
                                Signe Holt Andersen

Foto: Jens Stadsgaard

Tilbage til oversigten