Tidligere VH08 spillere med på landsholdet

Caroline Møller Hansen på kvindelandsholdet, Laura Frank udtaget til U23 landsholdet og Signe Holt Andersen udtaget til U19 landsholdet

I EM revanchekamp mod Holland og WM-kvalifikationskamp mod Ungarn
Danmark spiller fredag den 15. september EM revanchekamp i Kolding mod Holland, og 19. september spilles der EM kvalifikationskamp i Ungarn.
Den midlertidige landstræner, Søren Randa, som har afløst Nils Nielsen, har netop udtaget den tidligere VH08(Hobro IK/Valsgaard IF) spiller, Caroline Møller Hansen, til disse kampe. Caroline spiller nu i Fortuna Hjørring. Vi ønsker tillykke med den flotte udtagelse og ønsker hende held og lykke i landskampene.

En anden tidligere VH08 spiller, Laura Frank, er udtaget til U23-landsholdets kamp mod Finland i september. Laura spiller også p.t. i Fortuna Hjørring. Laura Frank har gennemgået en fantastisk udvikling og er også en af de piger, som trænger sig på til A-landsholdet.

Endelig er også tidligere VH08 spiller, Signe Holt Andersen, udtaget til at spille 3 EM-kvalifikationskampe på U19 landsholdet. Modstanderne er Litauen, Slovakiet og Rumænien. Signe Holt Andersen spiller i 3F ligaklubben VSK Aarhus og ligger lige nu nr. 2 på 3F ligaens topscorerliste. Hun har lavet 4 mål.

Tilbage til oversigten