Tilskuerinformation - Hobro IK - FC Fredericia


Tilskuerinformation:
 
Vi har efter sidste uges kamp mod Viborg FF evalueret og i den forbindelse taget nye forholdsregler i forhold til fans på stadion. Vi har i samarbejde med politi, sikkerhedschef og kontrollører udarbejdet en plan for, hvordan alle får en god og tryg oplevelse på DS Arena.
 
Først og fremmest er det ikke tilladt for udebanefans at købe billet til kampe på DS Arena. Vi forbeholder os retten til at afvise folk i indgangen, hvis der er synlige tegn på tilhørsforhold til udebaneholdet.
 
Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at hvis man under kampen, udviser utrygskabende adfærd eller på anden både opfører sig på en ikke hensigtsmæssig måde, kan man blive bortvist fra stadion.
 
Når man er inde på stadion, er det stadigvæk de gældende Corona-relaterede tiltag, der er gældende. Det vil sige at alle skal huske at spritte af, holde afstand og gøre alt for at beskytte sig selv og andre. Det vil også sige at alle tilskuere skal sidde på den plads, der står på deres billet, under hele kampen.
 
Billetter til børn under 16 år kan hentes til 0 kr., via shop.hikfodbold.dk. Der kan blive spurgt om ID ved fremmøde, så husk at medbringe dette.
 
Vi håber at alle får en god oplevelse på DS Arena.
 

Tilbage til oversigten