Tjørnelund om EfB-kamp: Det bliver tæt

Da Hobro IK i mandags tog imod AGF i første runde af 3F Superligaen, var det med Jacob Tjørnelund på venstre back. Det var første gang i lang tid, at venstrebacken spillede samtlige minutter af en fodboldkamp i landets bedste række, og det var han naturligvis glad for.
 
- Det var selvfølgelig dejligt. God bane, godt vejr og masser af mennesker på stadion. Så det var rigtig fedt at være en del af igen, siger Jacob Tjørnelund.

 


 
På søndag gælder det Esbjerg fB på udebane, og Jacob Tjørnelund forventer en tæt kamp mod sidste års bronzevindere.
 
- Jeg tror, det bliver en tæt kamp. Esbjerg var virkelig stærke sidste år og så også ganske gode ud mod FC Midtjylland. Nu slog vi dem jo selv under Peter (Sørensen, red.) her på banen, så vi ved i hvert fald, at det kan lade sig gøre. Så jeg tror, det bliver en tæt kamp, hvor vi helt sikkert vil forsøge at spille vores chance.
 
 
Hvis Hobro IK skal have point med hjem til Mariagerfjord på søndag, så kræver det en solid arbejdsindsats, og så har Hobro IK’s nummer 4 også stor tiltro til, at holdkammeraterne oppe foran kan gøre en forskel.
 
- Vi skal i hvert fald levere samme arbejdsindsats, som vi gør herude, hvor folk virkelig dør med støvlerne på.
 
- Og så har vi jo fået set, at vi har nogle giftige fyre oppe foran, som løber pænt stærkt, og jeg håber og tror, at de kan gøre en forskel dernede, slutter Jacob Tjørnelund.
 
Søndagens udekamp i Esbjerg spilles kl. 14.00. Billetter til kampen kan købes via billet.efb.dk
 

Tilbage til oversigten