To nye praktikanter i Hobro IK’s administration

I de næste tre måneder vil to nye ansigter være at finde i Hobro IK’s administration, da to nye praktikanter kommer til at indgå i det daglige arbejde i klubben. Begge praktikanter studerer Sport Management på University College Nordjylland i Aalborg.
 
De to praktikanter Mathias og Sørensen præsenterer sig selv herunder.
 
 
Mathias Rosendahl
- Jeg er 25 år og kommer oprindeligt fra Østervrå, men er nu bosiddende i Aalborg. Jeg har i forbindelse med 7. semester af Sport Management uddannelsen været så heldig at få muligheden for at komme i praktik i Hobro IK.  Jeg blev for to år siden færdig med min uddannelse som serviceøkonom med speciale i sport og event, og har siden da læst Sport Management på UCN i Aalborg.
 
- Selvom jeg ikke selv er nogen gudsbenådet fodboldspiller, brænder jeg 120% for sporten og hele det store set-up omkring, og jeg ser med stor glæde frem til at tilbringe de næste måneder i Hobro og møde Jer alle I og omkring Hobro IK. Vi ses på DS Arena!
 
 
Søren Ilsø Mahneke
- Jeg er 24 år gammel og er i gang med at tage min bachelor indenfor Sport & Event Management i Aalborg, hvor jeg går på 7. og afsluttende semester, og jeg skal derfor bruge resten af min studietid her hos Hobro IK. Oprindeligt kommer jeg 30 km oppe af vejen fra Aars, men er nu bosiddende i Aarhus.
 
- Jeg har altid drømt om at arbejde i en fodboldklub, og da det ikke kunne blive som spiller, selvom håbet stadig lever gennem min nuværende serie 6 karriere, er jeg utrolig glad for, at muligheden er opstået gennem administrative veje. Som praktikant i Hobro IK kommer jeg primært til at arbejde med at forbedre før, under, efter-oplevelsen på kampdage.


Fra venstre: Mathias Rosendahl og Søren Ilsø Mahneke. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten