Topcentre til Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde

DBU har tildelt tre topcentre til Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF), som består af AaB, Hjørring IF og Hobro IK.
 
AaB, Hjørring IF og Hobro IK er i forbindelse med topcenter-projektet hos DBU gået sammen om Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF), hvor de tre klubber samarbejder om talentudvikling for drengespillere fra U/10 til U/12.
 
Samarbejdet er nu blevet tildelt tre topcentre af DBU - et topcenter i hver by.
 
Topcenter-projektet har ligesom FNF fokus på talentudvikling for U/10 til U/12, og det er i den henseende, at AaB, Hjørring IF og Hobro IK er gået sammen for at udvikle de nordjyske talenter bedst muligt.
 

Fra venstre: Anders Damgaard, talentchef i AaB, Per Andersen, formand i foreningen Hobro IK, Allan Kaufmann, formand i Hjørring IF og Claus Fallingborg, formand i AaB af 1885. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


- Det er helt exceptionelt, at klubber som til daglig konkurrerer indbyrdes i landets bedste rækker, sætter sig ud over konkurrencen og tænker på, hvordan man samlet set får skabt den bedste udvikling for drengespillerne i Nordjylland fra U/10 til U/12, udtaler Anders Damgaard, talentchef i AaB.
 
Med topcentrene får udvalgte spillere fra partnerklubber af Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde mulighed for hver uge at blive trænet på et topcenter af trænere fra AaB, Hjørring IF og Hobro IK.
 
- Jeg er ekstremt stolt over, at vi i fællesskab kan styrke talentarbejdet i Nordjylland. FNF kommer til at gavne de udvalgte unge spillere, som får mulighed for at få ekstra træning hos talentcentrene hver uge. Det kommer også spillernes respektive klubber til gode, da de får en hjælpende hånd i forhold til at udvikle deres unge talenter bedst muligt, udtaler Per Andersen, formand i foreningen Hobro IK.
 
- Det er enestående, at det er lykkedes os tre klubber at arbejde sammen om FNF. Det styrker fundamentet i talentudvikling i Nordjylland, at vi ikke bare for spillerne, men også på trænersiden får skabt et samarbejde om kompetenceudvikling, udtaler Allan Kaufmann, formand i Hjørring IF.
 
Træning i topcentrene begynder i starten af 2018. 


(PRESSEMEDDELELSE 08-11-17)

Tilbage til oversigten