Truppen mod AaB

Når Hobro IK træder ind på Aalborg Portland Park mod rivalerne fra AaB fredag aften, så er en sejr til hobrogenserne altafgørende, hvis klubben skal undgå sidstepladsen i gruppespillets pulje 2.
 
Fredag aften står Hobro IK med ryggen mod muren, når klubben fra Mariagerfjord skal forsøge at nedlægge AaB i årets sidste gruppespilskamp. Kun en sejr tæller, da de gulklædte ellers må tage til takke med gruppespillets 4. plads og derved skal ud i en kamp om direkte nedrykning mod et formstærkt Vejle-mandskab.
 
Kan Hobro-mandskabet til gengæld besejre de bolsjestribede, mens Randers FC slår Vendsyssel FF i puljens andet opgør, så vil Peter Sørensens tropper akkurat få nok point til at snige sig over vendelboerne i tabellen. Dermed vil man ende på 3. pladsen i gruppespillet og få en noget mere favorabel overlevelsesrute.
 
Statistikken viser, at der venter Hobro-mandskabet en svær opgave, da det i 11 indbyrdes Superliga-opgør mod AaB blot er blevet til én sejr, som faldt tilbage i 2015. Ser man dog tilbage på de to holds seneste opgør, så er der opmuntring at hente, idet aalborgenserne kun akkurat fik udlignet i de sidste sekunder af en kamp, hvor de gulklædte ellers leverede en flot præstation.
 
 

Pål Alexander Kirkevold har fundet vej til netmaskerne de seneste to gange, Hobro IK har været på besøg i Aalborg. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
 
Til det vitale opgør mod AaB er følgende spillere udtaget.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Emmanuel Sabbi
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
17. Edgar Babayan
18. Christian Cappis
19. Julian Kristoffersen
24. Rasmus Minor
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
 
 
Cheftræner Peter Sørensen har givet genvalg til alle mand, og der er således ingen ændringer sammenlignet med den trup, der sikrede tre point mod Vendsyssel FF i mandags.
 
Der er kampstart mod AaB fredag aften klokken 19.00. Billetter til opgøret kan købes via billet.aabsport.dk.
 
Har man ikke mulighed for at støtte mandskabet fra Mariagerfjord på Aalborg Portland Park i morgen aften, så kan kampen ses på TV3+ med optakt allerede fra klokken 18.00.

Tilbage til oversigten