Truppen mod FC Midtjylland

Der venter en svær opgave for Hobro IK i morgen, hvor mandskabet fra Mariagerfjord drager til Herning for møde de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland, som befinder sig på en øjeblikkelig andenplads i Superligaen.
 
Begge mandskaber var i aktion i Sydbank Pokalen midt i ugen, hvor Hobro IK som bekendt vandt 2-1 over Ledøje-Smørum Fodbold. Samme cifre vandt FC Midtjylland med efter at have været i forlænget spilletid mod 2. divisionsholdet Dalum IF.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
Til opgøret i Herning er der i første omgang udtaget følgende 19 spillere, hvoraf en skal sies fra senest en time før kickoff i morgen.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
19. Julian Kristoffersen
20. Collins Tanor
24. Rasmus Minor
27. Mathias Haarup
28. Mathies Skjellerup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall
 
 
Hobro IK må i morgen undvære Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi, Martin Mikkelsen, og Jacob Tjørnelund, der alle er ude med skader.
 
Der er kampstart klokken 16.00 på MCH Arena i Herning i morgen. Vi håber naturligvis at se en masse gulklædte tilskuere på lægterne, men har man ikke mulighed for at bakke op om holdet fra Mariagerfjord på stadion, så kan kampen ses på TV3 Sport med optakt fra klokken 15.30.

Tilbage til oversigten