​Turen går til Nordsjælland lørdag

Efter weekendens forårspremiere på DS Arena venter årets første udebanekamp på lørdag. Her skal Hobro IK en tur til Farum, hvor der dystes mod FC Nordsjælland.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)


Ligesom Hobro IK spillede lørdagens modstander uafgjort i årets første kamp. I søndags tog FC Nordsjælland imod Brøndby IF, og mens der ikke blevet scoret nogen mål på DS Arena, så væltede målene ind i begge ender af banen på Right To Dream Park, da opgøret endte 3-3. Dermed ligger Farum-klubben placeret på Superligaens 10. plads med 25 point.
 
På hjemmebane har mandskabet fra Mariagerfjord haft godt styr på FC Nordsjælland, som man har sejret over i de seneste tre opgør på DS Arena. De to mandskaber har spillet en gang tidligere på sæsonen, og her vandt Allan Kuhns mandskab med 3-2 på DS Arena.
 
På udebane er statistikken knap så opløftende, for man har endnu ikke formået at få point med hjem fra Farum, hvor de to mandskaber er tørnet sammen tre gange tidligere. Til gengæld plejer der at blive scoret masser af mål. I de tre tidligere opgør mellem Hobro IK og FC Nordsjælland i Farum er der således blevet scoret hele 4,6 mål pr. kamp i gennemsnit.
 
Fanklubben Hobro Yellow Vikings arrangerer bustur til lørdagens kamp, hvilket man kan læse mere om på deres hjemmeside.
 
Ellers kan billetter til kampen købes her.

Tilbage til oversigten