U 12 pige B har været i kamp

Kamp referat U 12 pige B VH08/Mariager IK

Af vikarierende træner Erik Christensen

I går var vi i St.Restrup for at spille i U 12 B pigerækken. Vi var ramt af skader og lejrskole med mere. 9 friske piger stillede op til start på holdet, hvor vi har lavet holdsamarbejde med Mariager IK.
Pigerne spillede en rigtig god kamp. Første halvleg sluttede 0-0. Flere af pigerne på holdet er U11 spillere, alligevel var det klart pigerne fra VH08/Mariager, som dominerede og havde klart flest afslutninger. Vi stod godt i forsvaret, og der blev ikke givet mange chancer væk. I pausen fik vi snakket og lavet et par justeringer. Vi startede 2. halvleg som lyn og torden og fik også hurtigt scoret 2 mål af Signe og havde flere store chancer, blandt andet et bragende langskud på overlæggeren af Jasmin. I 2. halvleg flød vores spil. Vi fik gang i vores positionsspil og pasninger, med andre ord begyndte pigerne at ramme hinanden og samtidig blev der kæmpet om hver eneste bold. Det var virkelig en holdindsats. Kampen endte med en fortjent sejr på 2-0, men kunne sagtens have været 3-4 mål større med lidt mere held i sprøjten. Så det var stor fornøjelse at være vikarierende træner. Det er virkelig nogle friske og dygtige piger, som jo nærmest ikke var til at drive ud af omklædningsrummet. Selvom holdet er sammensat af piger fra VH08 og Mariager IK her efter sommerferien, så er der bare højt humør og fed stemning. Også tak til forældre, som bidrog med positiv stemning og opbakning i hele kampen.
Og så er det jo super fedt, at man kan lave holdsamarbejde mellem 3 klubber, så pigerne kan komme ud for at spille fodbold.

                                   

Tilbage til oversigten