U11 piger vinder Louis Nielsen Cup i viborg

U11 Piger vinder Louis Nielsen Cup i viborg 

Lørdag den 14. oktober deltog  VH08's U11 Piger i Louis Nielsen Cup i Viborg  .

Der var fire hold i puljen Vinding, Allborg KFUM , team Viborg og VH08 

"Vi startede den første af de  3 indledende kampe mod Vinding, og som altid var vi noget rusten i den første kamp men fik midt i 2. halvleg scoret til 1-0, som blev kampens resulta." 
I anden kamp var det vores ærkefjender fra Allborg KFUM der skulle besejres, men det gik ikke helt efter planen, da pigerne kunne ikke helt finde spillet og vi blev meget presset . Dog kom vi også frem til nogle gode chancer vi ikke fik udnyttet. Midt i anden halvej fki KFUM scoret efter et hjørnespark der blev sendt fladt ind i feltet , så kampens resultat blev 0-1 til KFUM. 
I tredje kamp var det team Viborg der stod for tur. Det blev en noget lettere kamp, som vi vandt   3-0, så vi endte på en anden plads i indledende og skulle møde Aalborg KFUM, som havde vundet alle deres tre kampe, i finalen. 
Nerverne blev lagt på hylden og et bedre spil blev fundet frem , og første halvleg endte 0-0 . I starten af 2 halvleg kom KFUM foran 0-1, derfor blev alt blev sat ind og få sekunder før slutfløjt gav det pote ,og den ordinære kamp endte 1-1 
Så skulle det hele afgøres på straffe, pigerne var super seje og holdt hovedet koldt.  4 ud af 5 skud havnede i net maskerne og Freja i målet snuppede 2 af skuddene fra KFUM . Dermed var første pladsen  i hus . 

Flot indsats af pigerne.Tilbage til oversigten