U12 Fyrkat Q mod Assentoft

Onsdag den 19. Juni var dagen, hvor pigerne skulle revanchere den kollektive offday og det store nederlag sidst. Kampen stod i Assentoft på et meget lækkert solbeskinnet anlæg. Sidste møde mellem disse 2 hold endte med en sikker 3-0 sejr til vores piger, så håbet om en sejr var så afgjort til stede.
 
Holdet på dagen bestod af Freja Dahl, Kirstine Lyngberg, Agnethe Nielsen, Signe Leth, Jasmin Bertelsen Jensen, Carla Sveistrup, Carla Domino, Maria Thygesen, Cecilie Lund og Natasia Pedersen.
 
Vi startede kampen meget rodet, og Assentoft startede med initiativet, men 1. gang vi sætter et angreb sammen, og kommer over midten, ender bolden hos Carla Sveistrup, der resolut sparker bolden i kassen helt ude ved stolpen, uden chance for målmanden. God start som gav ro på spillet. Nu sætter vi os virkelig på spillet, og allerede få sekunder senere har Jasmin et godt langskud, der går lige forbi. I denne periode sætter vi virkelig spillet flot op, og pasningerne sidder i skabet, og allerede efter 5 minutter bliver et mønsterangreb, med 5 sammenhængende afleveringer, afsluttet med en dybdebold til Carla Sveistrup som tager et træk til baglinien og laver et ”Cutback” til Maria, som flæsker bolden op i nettaget. I sandheden et lækkert mål.
 
I de næste minutter er det tydeligt, at det er op til os selv, hvordan kampen skal forløbe. Der er masser af tegninger til godt opspil og gode intentioner, men manglende koldblodighed og kynisme gør, at vi ikke kommer frem til helt store åbne chancer. Derfor skulle der et hjørnespark til for at vi blev farlige, men Signe får ikke ordentligt træf på en ellers god mulighed. Efterhånden som halvlegen skrider frem overlader vi initiativet til Assentoft, som når de får lov, kombinerer fint. Vi forsømmer i resten af første halvleg at bruge bredden og længden af banen, løber ikke nok uden bold, og får derfor ikke spillet til at flyde, og Assentoft kan parere let ved at være kompakte centralt i banen. Derfor slutter 1. Halvleg 2-0 til os.
 
Vi starter bedre i 2. Halvleg end vi slutter 1. Efter 3 minutter afslutter Jasmin, efter godt sammenspil, på overliggeren. Assentoft ligger hele tiden og lurer på omstillinger, som kan blive farlige, hvis vi mister strukturen på banen, men på trods af flere tilløb er der intet slutprodukt på Assentoft pigernes anstrengelser. Igen skulle der et hjørnespark til, før vi blev farlige igen, men Jasmins hovedstød går lige forbi. Kort herefter sætter vi igen et godt angreb sammen, og Carla S kommer til baglinien og ligger bolden på tværs til Carla Domino, som sikkert eksekverer 3-0 scoringen.
 
Efter denne, kan vi godt konstatere, afgørelse på kampen, giver vi igen momentum fra os og Assentoft dikterer i en periode spillet, og har også optræk til et par løse chancer, men Freja tager det der skal tages. I resten af kampen flyder spillet ikke rigtig, og det bliver lidt rodet, men sejren køres dog sikkert hjem, og kampen ender fortjent 3-0 til os. Efter kampen tog næsten hele holdet på Mac Donalds til velfortjent aftensmad, på trods af at fædrene prøvede at overtale pigerne til, at en bøfsandwich ville være bedre. Men vinderen har altid ret, så pigerne fik lov at bestemme, og selv fædrene blev mætte:o). Nu ser pigerne frem til den sidste kamp i kredsen mod den evige rival Lyseng på onsdag den 26. Juni kl 18.00 i Valsgård.Tilbage til oversigten