U12 Pige A, FC Horsens VS Fyrkat Q

Onsdag den 17. April skulle U12 pige A i aktion for første gang i forårssæsonen.

Vi skulle møde FC Horsens, som er et helt nyt bekendtskab for os, men rygterne sagde, at de på dagen havde mange afbud så vi vidste på alle parametre ikke rigtig hvad, som ventede os.


Frem for alt var det en sand fornøjelse at se den opbakning fra forældre og andet familie, som havde taget den lange tur til Horsens. Der var markant flere tilskuere fra udeholdet end hjemmeholdet. STÆRKT.

Som altid, fristes man til at sige, startede pigerne kampen lidt rodet og uden struktur i pasningsspillet og kun godt målmandsspil af Freja Dahl gjorde, at vi ikke kom bagud i kampens indledning. Et par situationer, hvor forsvaret stod for højt, uden pres på boldholder gav Horsens et par muligheder. Efterhånden satte Fyrkat Q pigerne sig solidt på spillet og fik lagt et godt tryk, dog skulle der midtvejs i 1. Halvleg et frispark til, før vi fortjent kunne bringe os foran. Jasmin sparker, hvorefter målmand og forsvarsspiller i fællesskab får den ekspederet over stregen. Dette gav lidt ro og i resten af første halvleg viser pigerne, at de er klart bedre på alle pladser. Kort efter 1-0 scoringen scorer vi til 2-0. Natasja sætter den kolde venstre inderside på et godt gennemspillet angreb i højre side, hvor Carla Domino og Jasmin får kombineret sig flot igennem og Domino slår indlægget på tværs til Natasja som sikkert eksekverer. Herefter fortsætter vi trykket på deres mål og det resulterer i kort før pausen at Jasmin scorer sikkert til 3-0 med et velplaceret skud fra distancen. Denne stilling holdt til pausen.

2. Halvleg startede som 1. med lidt rodet spil, men efter kort tid satte pigerne sig igen eftertrykkeligt på spillet og flere gode angreb blev startet helt nede fra Freja i målet, op gennem alle stationer i banen inden vi får afsluttet. Igennem 2. Halvleg får vi virkelig spillet vores kanter gode og får udnyttet den fart som både Carla S og Karla D besidder. Derfor gik der heller ikke længe før 4-0 scoringen kom. Karla Domino afsluttede flot angrebet, hvor hendes hurtighed satte hende igennem modstanderholdets forsvar og bolden blev resolut klappet i kassen. Hurtigt herefter var det Carla S der ville lege med og efter en solotur sparkede hun den sikkert ind til 5-0. Nu virkede det som om, at modstanderpigerne virkede lidt modløse og vores piger styrede spillet og stadigt flere gode angreb blev sat op. Natasja scorede til 6-0 inden Kirstine, som kampens sidste aktion, dukkede op på bageste stolpe og scorede til slutresultatet 7-0.

Alt i alt endte det som en magtdemonstration af pigerne, men fokus fra nu af må være at forberede sig på at meget sværere kampe kommer i de kommende uger, hvor mange af ”Talentfabrikkerne” er modstanderne.

Dagens hold var: Freja Dahl, Signe Leth, Kirstine Lyngberg, Agnete Nielsen, Jasmin Jensen, Karla Domino, Carla Sveistrup, Natasja Pedersen, Cecilie Bisgaard Lund samt Malou Mikkelsen. Merle Wie måtte melde afbud på kampdagen pga sygdom.

Tilbage til oversigten