U12 Pige A - Fyrkat Q vs Sejs/Svejbæk

Onsdag den 1. Maj skulle U12 Pige A holdet igen i aktion.
Denne gang på DS Arena mod Sejs/Svejbæk, som vi i de 2 tidligere opgør sidste år spillede uafgjort med begge gange. Så umiddelbart var der lagt i kakkelovnen til et tæt opgør. Referenten var for en gangs skyld ikke selv på stadion, så referatet er lavet på stikord fra træneren.
 
For at gentage mig selv så startede Fyrkat pigerne ud med at være lidt på hælene, og derfor var det modstanderen, som sad på kampen i starten. De kombinerede godt med bolden, og vi formåede ikke at holde fast i bolden og var ikke aggressive nok i vores pres. Kun godt målmandsspil af Freja Dahl i denne periode var årsag til, at vi ikke kom bagud. Men efter et kvarters spil begyndte pigerne at vågne lidt op, og efterhånden begyndte vi at erobre flere bolde, og samtidig flød kombinationerne lidt bedre, og vi får også tilspillet os nogle chancer i denne periode. Men ingen af holdene får scoret, så der står 0-0 i pausen.
 
Da 2. Halvleg starter fortsætter de gode takter. Efter kort tid kommer vi foran med 1-0 ved Carla Domino, som på en omstilling udnytter sin hurtighed og afslutter sikkert. 1-0 og god start på 2. Halvleg.

Vi fortsætter de gode takter, og ret hurtigt kommer vi også på 2-0 ved Carla Sveistrup på et følt skud hen over målmanden. Onde tunger vil mene, at det var et indlæg som gik i mål, men det står ingen steder når regnskabet gøres op. Herefter mistede vi igen lidt af initiativet, og Sejs/Svejbæk begynder igen at tilspille sig chancer, men det virker som om, at Freja Dahl har sat en mur op, og hun viser i denne periode virkelig hvilket potentiale hun har. Selv om modstanderen dikterer slagets gang, lurer vi hele tiden på en omstilling med vores hurtige folk. Men kampen ender 2-0 til os og nu venter den sidste kamp inden ombrydning mod rækkens tophold fra Lyseng, hvor vi med en sejr kan tage 1. Pladsen.
 
Holdet på dagen var:
Freja Dahl, Signe Leth, Kirstine Lyngberg, Merle Wie, Jasmin Bertelsen Jensen, Carla Domino, Carla Sveistrup, Cecilie Bisgaard Lund, Agnethe Nielsen, Natasja Pedersen, Maria Thygesen.Tilbage til oversigten