U12 pige B hold i aktion mod Støvring

Lørdag den 25. August skulle vores U12 pige B hold i aktion.
Vi kom fra en åbningssejr på 16-0 over Ålborg Freja så også i kampen mod Støvring måtte vi påtage os favoritværdigheden. Lidt afbud til kampen gav plads til et par uprøvede nystartede spillere.
Oplægget til kampen gik ud på at være aggressive i alt vi foretog os og ikke gå ned i modstanderens tempo, hvilket vi har haft en tendens til. Desuden ville træneren gerne se tegningerne til nogle opspilsmø
nstre som vi havde trænet i løbet af ugen til træning, som handler om at bringe flere folk med frem i scoringsposition ved at sætte 1-2 afleveringer mere på inden vinderafleveringen slås. Og det inkluderer især at vores 3 forsvarsspillere på skift skal bidrage mere offensivt end tidligere.
Ikke fordi det har været forbudt at bidrage, men min fornemmelse er at spillerne har haft nok at gøre med at stå rigtigt og på den måde bidrage med stabilitet. Men nu skal vi videre frem ad banen:O) Kampen startede rodet men efter 5 minutter begynder vi at sætte os på spillet og vi får produceret en masse chancer og i løbet af de næste par minutter får vi faktisk produceret 3-4 100% chancer uden at få hul på målscoringen.
Endelig lykkes det med en dybdebold til Carla som let kan score. Herefter går det stærkt og inden pausen scorer vi 4 gange mere. I pausen snakker vi om at så snart vi spiller hinanden hurtigt så bliver vi ret nemt i fri position til scoring. Efter pausen kommer vi hurtigt foran 6-0 og dermed bliver vi to mand i undertal. Det kombineret med lidt udskiftninger samt omrokeringer gør at vi mister lidt fokus. Pigerne glemmer i en kort periode gameplanen og basale taktiske ting og Støvring får reduceret to gange. Herefter opper pigerne sig og laver 2 mål mere. Vi vinder en sikker sejr på 8-2 og målscorerne på dagen var Carla 3, Jasmin 3, stine 1 samt Malou 1. Især sidstnævntes mål var bemærkelsesværdigt, da det var som taget ud af træningen. Lidt kombinationer sender Carla til baglinien og hun laver et "cutback" som gør at Malou kan løbe ind i bolden og sætte en bred inderside på. Fedt at se når noget lykkes:O). Sejrens størrelse kunne reelt være blevet både 5 og 8 mål større, men jeg hæfter mig ved detpositive at vi holdt aggressiviteten det meste af kampen og ikke gik ned på deres niveau. Men man får selvfølgelig også lidt ondt af modstandernes piger, og UT måtte forklare dem situationen, hvilket de tog pænt. Men sportsligt korrekt blir det jo aldrig. Vi ser frem mod næste kamp, hvor vi forhåbentlig igen kan bygge på spillemæssigt.


Tilbage til oversigten