U12 til Øens Hold Cup

Den 20.-22. marts var et U12-hold til Øens Hold Cup. Vi kørte mod Fyn fredag eftermiddag.
Vi ankom til Frørup Skole ved 18-tiden, hvor vi blev indkvarteret i en børnehave. Der er flere rum, så det var et godt sted. 13 spillere og to ledere var af sted.

Fredag aften skulle vi spille første kamp på en noget ujævn græsbane. Det var mod Benløse, som også var tandløse i første halvleg, hvor Hobro dominerede spillet og scorede fire mål. I anden halvleg vendte kampen på hovedet, og Benløse, som nu viste tænder, kom frem ad banen og pludselig stod det 4-4. Heldigvis fik vi scoret til 5-4 i de døende minutter.

Fredag aften blev afsluttet med lidt kage og saft og lidt hygge på værelset.

Lørdag skulle drengene spille tre kampe. Første kamp var på en meget fin kunstgræsbane mod Morud IF. Det blev en god og uhyre jævnbyrdig kamp. Hobro havde det meste spil, men Morud var farlige på kontraer. Resultatet blev 0-1, da Morud udnyttede et kontraløb til at score sejrsmålet. En rigtig god kamp i et godt tempo.

Den anden kamp var tidligt om eftermiddagen mod Sanderum IF. Igen en kamp på kunstgræs, som Hobro dominerede med bolden, men holdet var sårbare overfor Sanderums kontraer. Kampen endte 3-2 til Hobro, og det var en fortjent sejr.

Senere på eftermiddagen skulle drengene møde Taastrup FC. Denne kamp blev spillet på en noget mudret græsbane. Taastrup havde det svært fra starten, og efter fem minutter førte Hobro med 3-0. Taastrup satte flere spillere på banen, og de sluttede med 11 mand mod vores 8. Resultatet blev 12-0 til Hobro, og flere af drengene kom på måltavlen.

Lørdag aften så vi lidt af Superligakampen FCM mod Hobro, og der var mulighed for at spille forskellige spil, ikke mindst fodbold, i hallen, som lå lige ved siden af skolen. Der var også hygge på værelserne.

Søndag formiddag skulle vi møde KB, som havde vundet deres kampe. Det blev igen en god og jævnbyrdig kamp. Den eneste kamp, hvor Hobro ikke var bedst på bolden, det var fifty-fifty.
KB kom foran, men Hobro fik udlignet og tillige bragt sig foran med 2-1. Så udlignede KB igen, Hobro kom foran med 3-2 med få minutter igen. Men til allersidst kom udligningen til 3-3. En rigtig god kamp.

Efter hver kamp var der straffespark, hvor alle drengene skulle skyde. Da vi var 13, og det hold med flest spillere, så blev det til 13 forsøg til hvert hold.
De første tre straffesparkskonkurrencer tabte vi, mens vi vandt de to sidste. Et sjovt indslag, dog lidt koldt om lørdagen, hvor vejret ikke var til alt for lange straffesparkskonkurrencer.

Fredag og lørdag havde alle drenge enkeltvis møde med Claus, hvor vi talte om fodbold og fodboldtaktik bl.a.

Tak til den flotte forældreopbakning alle tre dage, hvor mange forældre var tilskuere til kampene.
Drengene gik i seng kl. 22.00 både fredag og lørdag, og ret hurtigt faldt de til ro, så nattesøvnen blev sikret.
Maden og overnatning var flot organiseret, så alt gik glat.

Tak for en rigtig god tur til alle drengene.Tilbage til oversigten