U13-1 bliver til U14-1

I dag var sidste dag som U13-spillere for drengene på Hobro IKs U13-1
En 11-mands testkamp mod Vorup fB var på menuen som optakt til næste sæson, hvor Hobro-holdet skal spille 11-mands. Det var aftalt, at kampen skulle afvikles med tre halvlege på hver 25 minutter.
På Hobro-holdet var de 15 af de 16 spillere, der skal deltage i elitestævnet Audi KB-Cup som optakt til efterårets kampe.
Hobro-holdet havde en del fokusområder inden testkampen. Alle disse ting blev trænet og afprøvet godt i dag, og der var masser af gode indsatser fra Hobro-spillerne i den overbevisende 8-0 sejr.

I forbindelse med kampen blev årets U13-spiller kåret. Det blev Søren Holt Andersen, som fortjent fik denne flotte titel efter en afstemning blandt alle spillere i førsteholdstruppen.Nu holder drengene tre ugers sommerferie fra holdtræningen, men flere af drengene skal på banerne igen allerede i næste uge, hvor DBU holder fodboldskole på DS Arena med over 160 deltagere.
Mandag den 20. juli er der indkaldt til den første træning op imod elitestævnet Audi KB-Cup.
Det er første gang at Hobro IK deltager i dette traditionsrige danske elitestævne.
Der trænes fem gange inden turen går til København torsdag den 30. juli tidligt om morgenen.Med i bussen mod København er også det nye U13-1 hold, som også skal debutere i Audi KB-Cup.
Drengene indkvarteres på et gymnasium i nærheden af KBs baner på Peter Bangs Vej.
Den første indledende kamp for U14 spilles torsdag kl. 16.15, og modstanderen er Limhamn B 07, som er et helt nyt bekendtskab for Hobro IK.

Fredag er der kampe mod den finske storklub FC Honka og svenske Helsingborg IF.

Lørdag og søndag er afsat til placeringskampe, hvor der spilles om alle placeringer fra 1-16.

Der spilles fra torsdag den 30. juli til og med søndag den 2. august.

I U14-rækken deltager desuden FC København, AaB, Silkeborg IF, AIK Stockholm, Malmö FF, Haderslev FK (SønderjyskE), Stabæk Fotball, Randers Freja, Brommapojkarna, FK Bodø/Glimt, Hammarby IF FF og Lillestrøm SK.Tilbage til oversigten