U13-1 til 11-mandsstævne i Kolding

13 U13 drenge samt 1 u14 målmand var i weekenden en tur til stævne i Kolding, stævnet var en forberedelse på 11-mands som drengene skal spille efter vinterpausen, dog på en lidt mindre bane, så fysikken ikke var så afgørende.

Vi skulle bruge stævnet til at vænne os til at spille på en større bane, og det fik vi masser af muligheder for, da vi spillede 10 kampe i løbet af weekenden, niveauet var højt, da det kun var tidligere Golden League hold der var inviteret.

Vi starter i en 4 holds pulje med TRIF, Hornbæk og AB.

Fælles for disse 3 kampe er, at vi ikke kan omsætte vores spil til chancer.
Vi var periodevis gode på bolden, fik den flyttet hurtigt rundt, men vi skabte ikke de vilde chancer, der manglede den sidste skarphed i forhold til den sidste aflevering. Også når modstanderen havde bolden, manglede vi noget fysisk power i duellerne, dette gjorde, at modstanderen ofte nemt kunne til spille sig chancer.
Vi taber til Hornbæk, spiller uafgjort mod TRIF, for derefter klart at tabe til et godt AB hold.
Herefter blev vi omplaceret i en ny pulje, sammen med Lyseng, OKS, Morud, SFB, og Hjørring.
Vi når dog kun at spille to af kampene imod Morup og Hjørring, da regnen har stået ned hele lørdagen, og da halvdelen af holdene, som var med til stævnet, ikke ville spille videre om søndagen, kom der et nyt kampprogram.

Vi spiller en god kamp imod Morud, som vi får presset og spiller fin fodbold, og kun et heldigt mål ét sekund før kampen slutter, gør, at vi måtte nøjes med uafgjort.
Vores kamp imod Hjørring er vores femte kamp den dag, og her begynder dagens program og tunge baner at sætte sine spor.
Vi taber fortjent 2-0, så lørdagen bød på 3 nederlag og 2 uafgjorte, og en masse vådt tøj samt fodboldstøvler.

Søndag kom der nyt kampprogram. Her skulle vi møde FC Sønderborg, HEI, Kolding og Aalborg KFUM.

Vi blev forstærket af friske kræfter fra U12, så vi om søndagen var 16 drenge.
Banerne om søndagen var meget mudrede og tunge efter lørdagens regnvejr.

Vi starter morgenen med at møde Kolding boldklub, Kolding var bedre end os, indtil de sidste 5-7 minutter, hvor vi tør at sætte os igennem rent fysisk.
Og dermed får vi presset spillet ned på deres banehalvdel, dette ændrer dog ikke på, at vi fortjent taber kampen.
Herfra var det som om at drengene, efter vi havde haft en lille snak, havde fået en forståelse for, hvor meget der skal investeres i duellerne for at være med på dette niveau.
Og det blev der i den grad gjort resten af dagen.
Dette resulter i, at vi vinder de næste 3 kampe imod HEI, Sønderborg og Aalborg KFUM, hvor vi sad på det meste fra start til slut i alle 3 kampe.

Søndagen slutter af med, at vi igen skal møde Hjørring, en god test for os, så det blev synligt, at vi havde rykket os i løbet af weekenden.
Vi vinder også denne kamp, således at vi slutter stævnet af med 4 sejre i træk samt 4 clean sheets.

Vi fik lært, hvad det vil sige at spille på en 11-mands bane, at der er andre løbemønstre endpå  en 8-mands bane, samt at drengene fik en forståelse for, hvad det kræver i duellerne, hvis man skal være med på øverste hylde, også selvom man er fysisk underlegen i 10 ud af 10 kampe.
Men allervigtigst så havde drengene en god social tur, som gør at sammenholdet kun er blevet stærkere på holdet. 
 Tilbage til oversigten