U14-2 måtte nøjes med uafgjort til allersidst

U14-2 turneringskamp Hobro IK - Aars IK  3-3 (3-1)

Tredje turneringskamp skulle afvikles på en noget vindblæst bane 4 på DS Arena. Vi fik medvinden i første halvleg og var hurtige til at udnytte den. En lang stikning til Christian Engberg, der sikkert placerede bolden ude ved den ene opstander uden chance for Aars keeperen. 1-0, flot mål og vi var ovenpå.

Vores modstander Aars havde en fin omgang med bolden og kørte den i perioder flot rundt om os. Vi lykkes ikke helt med det i dag. Efter et kvarters spil fik Oliver bolden stukket i dybden, og han omsatte sikkert bolden i mål til 2-0.


Aars fik reduceret på en bold der, blev spillet igennem vores forsvarskæde, der ikke formåede at prikke bolden ordentligt væk. Dette medførte en friløber til Aars, hvor spilleren var alene med vores keeper Christian Bach Tinggaard og angriberen sparkede bolden sikkert i kassen til 2-1.

Lige inden halvleg fik vi et hjørnespark. Mikkel Betzer spillede kort til Christian Engberg, der smækkede et hård præcist indlæg ind i hovedet på Oliver Rask Andersen, der pandede bolden ind under overlæggeren, helt uden chance for Aars keeperen.

Kort før halvleg bliver vi ramt af et gult kort til Mikkel Betzer, der kommer til at hægte en modspiller. Dette medførte korrekt 10 minutter uden for banen.

2. halvleg startede med et hård Aars pres, der nu var en mand i overtal, samtidig med at de nu også havde medvinden.

Vi kom til at sparke alt for meget væk og fik bolden hurtigt i ansigtet igen. Vi var i perioder meget pressede, men lykkes dog at holde Aars fra scoringer i undertal.

Vi blev fuldtallige igen, og straks efter lå bolden næsten i vores mål, 3-2 og kampen var igen meget åben. Aars bliver også ramt af et gult kort, da en af deres spillere slår bolden i mål med hånden. Oliver Rask Andersen havde derefter et meget glimrende skud mod fjerneste hjørne, men på en helt utrolig måde formåede Aars målmanden at få stukket sin højre arm helt ud og slå bolden til hjørne spark.
En meget flot redning på U14 niveau!

Kort tid efter havde vi en KÆMPE chance igen for at lukke kampen med en to måls føring, men afleveringen på tværs af målet blev desværre sparket i sidenettet på et tomt mål


Et minut før slutfløjt skete så det, der bare ikke måtte ske. En lidt ufarlig bold blev sparket i dybden, og vores målmand og forsvar fik ikke ordentligt kommunikeret ,og bolden blev loopet af Aars i tomt mål.

Sikke en kold spand vand i ansigtet på drengene…

Slutresultat 3-3 mod en modstander vi skulle have slået for at have bevaret 1. pladsen i rækken.

3 kampe, 7 point og målscore på 18-4.


Holdopstilling:
Christian Bach Tinggaard, Kristoffer Holt Johansen, Mikkel Betzer, Mathias Hansen, Lucas Ellegaard, Lukas Madsen, Albert Berisha, Altin Maliqi, Christian Engberg, Oliver Rask Andersen, Samyan Abdul Raman.

Udskiftere: Mathias Skov, Joachim Andersen


Kampens spiller: Oliver Rask Andersen.

Kampfakta:
1-0 Christian Engberg (assist Samyan Abdul Raman) (2. min)
2-0 Oliver Rask Andersen (assist Albert Berisha) (15. min)
2-1 Aars (23. min)
3-1 Oliver Rask Andersen (assist Christian Engberg) (33. min)
3-2 Aars (40. min)
3-3 Aars (69. min)


Fodbold hilsen fra Thomas Betzer.Tilbage til oversigten