U15-1 besejrede Støvring IF

Lørdag den 27. august fik Hobro IK’s U15 Vest 2 drenge fornøjelsen af at spille på DS Arena i et fantastisk fodboldvejr mod drengene fra Støvring IF i det man kunne kalde et lokalopgør.
Begge hold gik også ind til kampen for at skabe den og for at vinde den.

Kampen startede meget lige, men langsomt fik Hobro drengene overtaget og fik flere gode forsøg i 1. halvleg. To af disse forsøg var i helt fri position foran Støvrings målmand.
Støvring var mest farlige på hjørnespark, som var veludførte.
1.halvleg sluttede 0-0.
 
I 2. halvleg forsatte Hobro med at dominere kampen og vinde flest dueller på midtbanen, som gav Hobro overtaget og mest spil med bolden.
9 minutter inden i 2. halvleg falder kampens første scoring, da Frederik Rasmussen sender et indlæg ind på kanten af straffesparksfeltet foran Støvrings mål, der går henover Magnus Reiter i en duel og lander for fødderne af en umarkeret Viktor Drejer, som sparker bolden i mål og bringer Hobro drengene fortjent på 1-0.

Efter 14 minutter er det Niklas Andersen, som sender en høj bold frem på Laurs Skjellerup, som laver en retningsbestemt brysttæmning og i sin 2. berøring sparker bolden flot og præcist ned i det ene målhjørne til 2-0 til Hobro IK.

I resten af kampen er Hobro i kontrol og i det 26. minut er Støvrings forsvar i ubalance. Dette ser Frederik Rasmussen, som sender en lang bold i dybden til Mads Vammen, som scorer til 3-0 alene med målmanden.

En flot og fortjent sejr på 3-0 over drengene fra Støvring IF, som er en af oprykningsfavoritterne i puljen.

Kampens spiller fra Hobro IK bliver Nicklas Andersen, som igen spiller en solid kamp.
Nicklas har hævet sit bundniveau væsentlig og har efter sommerferien spillet samtlige minutter holdet har været i kamp. Han har spillet utrolig stabilt og sikkert og arbejder stenhårdt i højre side både offensivt og defensivt.


 

Tilbage til oversigten