U15 Fyrkat Q piger vinder kvartfinale

Tirsdag aften var FyrkatQ U 15 piger i Als for at spille kvartfinale. Holdet er jo et samarbejde mellem det gamle VH08 og Jarl Arden IF. Holdsamarbejdet startede i januar 2019 og har været en stor succes. Der er blevet trænet og spillet kampe på skift i Valsgaard og Mariager. Holdet var i gårsdagens kamp helt oppe på dupperne fra start, og der skulle kun gå et par minutter på stadionuret, så havde vi allerede scoret 2 mål.
Als reducerede dog kort efter til 2-1, men i resten af halvlegen var FyrkatQ det dominerende hold, og ved pausen var stillingen 4-1. Der blev lukket godt af i forsvaret, hvor Linn Bjønnes  var dirigent og styrede tingene med stort overblik. Maja Hessellund Overvad var en sikker sidste skanse i målet.
Midtbanen med Lone Stoter, Josefine Sørensen, Lærke Balle og Leah Thorsø satte sig på tingene og sørgede for, at der var godt flow i spillet. Spillet flød, og holdet var også gode til at udnytte chancerne i denne kamp. Der blev spillet godt ud over kanterne med mange gode indlæg og indløb i feltet. Dette blev krydret med gode stikninger bag ASV forsvaret til lynhurtige Mathilde Milert, som ASV forsvaret ikke kunne styre.
FyrkatQ var virkelig et hold, som på dagen var opsatte og præget af et højt spillehumør og stor gejst. Det var tydeligt, at holdet virkelig ville vinde kampen. Det betød, at nærkampene blev vundet, og gjorde at pigerne i store dele af kampen var spilstyrende, og det blev krydret med mange flotte mål.
Stor ros til cheftræner Mikael Thomassen for at have lavet en super taktik og sætte pigerne optimalt op til kampen.
Kampens slutresultat blev hele 7-1 og næste kamp er semifinalen, som spilles på Valsgaard Stadion fredag den 21. juni kl. 19.00. Modstanderen er Kibæk.
Vi håber selvfølgelig på, at mange vil møde op for at heppe og støtte pigerne, så det bliver en fest på Valsgaard Stadion.
Målscorere for FyrkatQ var:
Victoria DE Linde 1 mål, Matilde Milert 2 mål, Anline Oppelstrup 1 mål, 
Line Sørensen 1 mål, Klara Ladefoged 1 mål, Maria Pedersen 1 mål

Piger på holdet som ikke er nævnt:  Ida Bak Jensen,  Stinne Larsen,  Iben Bertelsen, Sarah Østergaard og Trine Poulsen.Tilbage til oversigten