U19 Jysk Mester indendørs

I weekenden deltog Hobro IK U19 med to hold til det jyske mesterskab som blev afholdt i Hadsund.
 
Begge hold kvalificerede sig som 1 og 2 ved regionsmesterskaberne rimelig sikkert. Modstanden i gruppespillet og til regionsmesterskabet var meget svingende.
Så det var de med afstand to bedste hold, der kom med til JM.

Til det jyske mesterskab var der ingen tvivl om, at der skulle spilles op til top niveau i næsten alle kampe, hvis man ville med i finalerunden.

I turneringen deltog blandt andre SUB88/Partner Biler, som er i GP hold, det vil sige at de spiller med i alle store turneringer. De var på forhånd udråb som favoritter i A-rækken. De seneste fire år, har de vundet to guldmedaljer og sølv de andre gange.

Det ene Hobro-hold skuffede stort og måtte tage til takke med samlet 7. plads.
Der var rigtig mange personlige fejl og manglende skarphed.

Det andet hold viste derimod virkelig viste gode takter. Holdet havde inden JM-stævnet kun tabt én kamp i hele sæsonen, det var til det andet Hobro-hold.

I gruppespillet blev det til fem sejre, en uafgjort samt et nederlag, til SUB 88 på hele 4-8. Dog mere end nok til at gå videre til semifinalen på en samlet andenplads, hvor modstanderen blev Aulum som tidligere var blevet slået 7-3, hvilket burde gøre kampen til en ”walkover”.
Holdet var hurtigt foran 5-1 men begyndte så at slappe af og kampen endte med en kneben 6-5 sejr.

I finalen stod forhåndsfavoritterne fra SUB 88 på den anden side. Uden tvivl en meget svær modstander taget det tidligere nederlag til dem i betragtning.

Der blev snakket rigtig meget taktik og fokuspunkter inden finalen, og vi blev enige om, at vi måtte give alt, hvad vi havde, og så måtte det briste eller bære.

Der gik ikke fem minutter før der stod 5-0 til Hobro. Kampen endte med en 7-1 sejr til Hobro takket være en utrolig disciplineret taktisk indsats af drengene.

Fuldt fortjent at holdet efterfølgende kunne modtage pokal og medaljer af den fineste karat.


De jyske mestre fra Hobro IK: (Bagerst fra venstre)
Brian Jensen (træner), Kristian Pedersen, Rico Østergaard, Lasse Elgaard, Lasse Majgren, Honoré Kalala, Mohammad Ahmad og Adam Flou.

Tilbage til oversigten