Fysioterapi Hobro IK ungdom

Fra 2017 skal følgende opfyldes for at få adgang til behandling:

Per skal have besked fra den pågældende træner ved første behandling - og når behandlingen er afsluttet, skal Per have besked om antallet af behandlinger i forløbet. Holdtræneren kan maximalt godkende fem behandlinger.
Er der et ønske om flere behandlinger, skal talentchefen godkende dette.
Per Andersen har et skema for hver enkelt årgang med alle spillere.
På dette skema registreres hver enkelt spiller og antal behandlinger.

Hobro den 15. januar 2017Beskrivelse af aftalen:

BeneFiT Hobro og HIK fodbold har indgået en sponsoraftale. Denne aftale er målrettet klubbens store ungdomsafdeling. Aftalen gælder for alle klubbens ungdomshold, uanset årgang og niveau.
Fremadrettet har klubbens ungdomsspillere nu mulighed for at modtage gratis undersøgelse og behandling for fodboldrelaterede skader i BeneFiT Hobros lokaler i H. I. Biesgade 6 A.
Fysioterapeuterne kan hjælpe hvad enten det drejer sig om akut opståede skader, eller langvarige overbelastningsskader.
Forløbet hos fysioterapeuterne kræver at spilleren har fået accept på at tage kontakt til klinikken af sin træner, og man ved bestilling af tid gør opmærksom på, at man kommer fra HIK.
Desuden indeholder aftalen foredrag for trænerteams om blandt andet skadesforbyggende træning og hvordan man håndterer akut opståede skader.

Der vil blive mulighed for vintertræning hos BeneFiT Hobro for udvalgte spillere og efter aftale fysioterapeutisk vejledning til træning.
Som et særligt tilbud til spilleren der vil noget ekstra, kan spillere/forældre tilkøbe en screeningspakke. Det går ud på, at spilleren gennemgår en omfattende test, der måtte afsløre eventuelle svage sider, som spilleren skal arbejde ekstra målrettet med. Screeningen indeholder vejledning og opfølgning.

BeneFiT Hobro og HIK ser frem til det nye samarbejde
Tlf.: 98522622