Unge Hobro-reserver måtte se sig slået af Silkeborg IF

Et ungt Hobro IK-hold, som foruden de erfarne Superliga-spillere Jonas Brix-Damborg og Jacob Tjørnelund mest bestod af U19-spillere, var mandag eftermiddag rejst til Silkeborg, hvor et Reserveliga-opgør mod Silkeborg IF ventede.
 
Efter otte minutter bragte hjemmeholdet fra Silkeborg sig i front. Et indlæg fra højre forsvarsside endte bagerst i feltet, hvor en fri Rasmus Carstensen tog bolden ned og sparkede den ind ved stolpen.
 
De unge Hobro-spillere leverede en god indsats i første halvleg, som generelt var jævnbyrdig, og mod slutningen af de første 45 minutter var der flere gode muligheder for at udligne. Blandt andet havde indskifteren Bleron Koliqi en stor chance, da han blev spillet fri tæt foran mål, men afslutningen blev sendt forbi den fjerneste målstolpe.
 

Kampbilledet fortsatte i det første kvarter af anden halvleg, men så kunne Silkeborg IF pludselig øge til 2-0. Efter hurtigt opspil blev der sendt et fladt indlæg ind i området mellem Hobro-forsvaret og målmand Adrian Kappenberger. Her kom hjemmeholdets Oliver Haurits løbende og sparkede bolden i nettet.
 
2-0-scoringen tog lidt af pusten fra det unge Hobro-mandskab, hvilket resulterede i, at det rødklædte hjemmehold blev mere og mere spilstyrende.
 
Fem minutter før slutfløjt blev det 3-0, da Pelle Matsson steg til vejrs ved et hjørnespark og pandede bolden ind i netmaskerne.
 
Trods en god præstation fra det unge Hobro-hold – især i den første time – måtte de alligevel se sig slået med 3-0 af Silkeborg IF i forårets sidste kamp i Reserveligaen.
 
 
 
Kampfakta:
Silkeborg IF 3-0 Hobro IK (1-0)

Mål:
Silkeborg IF – Hobro IK 1-0, Rasmus Carstensen (8. min.)
Silkeborg IF – Hobro IK 2-0, Oliver Haurits (60. min.)
Silkeborg IF – Hobro IK 3-0, Pelle Matsson (84. min.)
 
Hobro-opstilling:
Adrian Kappenberger
Magnus Olsson (U19) – Mads Frandsen (U19) – Kalle Bak (U19) – Jacob Tjørnelund
Nicklas Bucio (U19) – Jonas Brix-Damborg – Christian Cappis – Leorant Thaqi (U19)
Mads Gaardsøe (U19) – Emil Rask (U19)

Udskiftninger:
Ud: Christian Cappis – Ind: Bleron Koliqi (U19) (31. min.)
Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Anton Wittrup (U19) (45. min.)
Ud: Mads Gaardsøe – Ind: Malte Serup (U19) (56. min.)
Ud: Jonas Brix-Damborg – Ind: Hassan Mohamad (U16) (71. min.)

Tilbage til oversigten