Vær med til at udsmykke den nye ståtribune

Kom og vær med til at udsmykke vores nye ståtribune bag målet fredag eftermiddag.

Hobro Malerfirma er kampsponsor til lørdagens kamp mod OB, og derfor er der en masse aktiviteter forud for og under kampen. Du kan blandt andet være med til at male den nye tribune bag målet, male bannere og male et Hobro IK-maleri. Der er desuden mulighed for at vinde fede Hobro IK-præmier, som alle er sponsoreret af Hobro Malerfirma.Program

Fredag d. 10. aug. kl. 14.00 - 16.00:
Kom og vær med til at udsmykke den nye tribune bag målet og mal dit eget banner og/eller flag. Alle fredagens deltagere får desuden en gratis billet til lørdagens kamp mod OB på DS Arena.

Lørdag d. 11. aug. kl. 14.45 - 16.00:
Fra dørene åbner og frem til kampstart har børn under 16 år mulighed for at sætte deres eget præg på et Hobro IK-maleri. Maleriet vil, når det er færdigt, komme til at hænge til offentligt skue på DS Arena. Alle deltagende børn er samtidig med i konkurrencen om mange fede præmier fra Hobro IK’s fanshop, hvor hovedpræmien er en Hobro IK-spillertrøje.

I pausen af lørdagens kamp vil der være en gratis is til alle børn under 16 år.Det er ståtribunen her, der skal pyntes i Hobro IK-farver fredag eftermiddag. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten